PARIURI SPORTIVE  ·  BUNDESLIGA

BUNDESLIGA. Borussia Monchengladbach - Bayer Leverkusen: tot ce trebuie să știi înainte să pariezi

Borussia Monchengladbach și Bayer Leverkusen se întâlnesc sâmbătă, de la ora 16:30, în una dintre cele mai interesante partide ale etapei cu numărul 27.
Borussia Monchengladbach și Bayer Leverkusen se întâlnesc sâmbătă, de la ora 16:30, în una dintre cele mai interesante partide ale etapei cu numărul 27.

Articol de — Joi, 21 Mai, 20:10

Borussia Monchengladbach și Bayer Leverkusen se întâlnesc sâmbătă, de la ora 16:30, în una dintre cele mai interesante partide ale etapei cu numărul 27. 

În runda anterioară, ambele formații au evoluat în deplasare. Gladbach s-a impus cu 3-1 la Frankfurt, iar Leverkusen a câștigat la Werder, scor 4-1. 

Echilibru remarcabil pentru Leverkusen

Leverkusen nu a avut emoții la Werder Bremen, dominându-și copios adversarul și profitând din plin atât de forma slabă a acestuia. De la începutul returului, în 9 etape, Bayer a adunat 22 de puncte și, într-un clasament alcătuit doar din punctele câștigate în 2020, ocupă poziția a treia, după Bayern Munchen, 25 de puncte, și Dortmund, 24. 

Succesul din etapa anterioară a adus-o pe Leverkusen mai aproape de locul 4, ocupat în prezent de Leipzig, acesta fiind ultimul care duce în Liga Campionilor. 

Echipa lui Peter Bosz e la cel mai bun sezon din ultimii 9 ani, reușind să adune cele mai multe puncte în primele 26 de etape. Lucrurile s-au schimbat din punct de vedere defensiv, Leverkusen având o medie de 1.19 goluri primite, față de 1.53 cât a fost media golurilor încasate în ediția anterioară de campionat. 

Eficiența atacului a scăzut de la 2.03 la 1.88, însă a crescut media punctelor obținute pe etapă, de la 1.71 în sezonul trecut, la 1.92 în prezent. Și, nu în ultimul rând, Leverkusen dovedește un remarcabil echilibru între prestațiile de acasă și cele din deplasare, adunând același număr de puncte până acum, 25, în ambele ipostaze. 

Gladbach rămâne o echipă spectaculoasă

Pentru Borussia Monchengladbach, deplasarea pe care a efectuat-o la Frankfurt în runda precedentă ar fi trebuit să fie una dificilă, însă a avut o evoluție solidă în fața unui adversar inferior valoric, pe care l-a presat mai mult sau mai puțin intens pe toată durata întâlnirii. 

Borussia este una dintre cele mai spectaculoase echipe ale campionatului, în meciurile sale marcându-se multe goluri. În ultimele sale 8 etape s-a marcat în ambele porți, iar 7 din ultimele 8 runde au bifat minimum 3 goluri. Interesant este și faptul că în meciurile de acasă nu doar că marchează mai mult, dar și primește mai multe goluri decât în deplasare. 

Date statistice pentru Gladbach - Leverkusen

  • 69% este procentajul meciurilor lui Gladbach cu minimum 3 goluri
  • Gladbach are al patrulea atac din Bundesliga, cu 52 de goluri
  • Leverkusen are al cincilea atac, cu 49 de goluri
  • Cele două formații sunt la egalitate în topul defensivelor, împărțind locul 4, cu câte 31 de goluri primite 
  • Până acum, Leverkusen e la cel mai bun sezon din ultimii ani, adunând cele mai multe puncte în cele 26 de etape disputate
  • Față de ediția trecută, Leverkusen are o medie mult mai bună a golurilor primite, 1.19, în scădere de la 1.53
  • Leverkusen a adunat exact același număr de puncte și acasă, și în deplasare, 25
  • În meciurile lui Gladbach din ultimele 8 etape s-a marcat în ambele porți, 
  • 7 din ultimele 8 partide de campionat ale lui Gladbach au bifat minimum 3 goluri. 
  • Acasă, Gladbach a marcat mai mult decât în deplasare, 58% din total, dar a și primit mai multe goluri, 52% din total

Citește mai multe știri despre pariuri:Ce s-a întâmplat cu cei doi medici chinezi bolnavi de COVID-19 care s-au trezit din comă cu pielea neagră. Imaginile cu ei făceau înconjurul lumii

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
21:00 Fotbal, Premieră

La Liga Top Gol

Digi 3
Program TV complet

Liga 1