GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  CAMPIONATE

Campionatul din Belarus, transmis în 10 țări! În România se vede gratuit online!

Articol de - Publicat marti, 07 aprilie 2020 20:01

Singurul campionat din Europa ce își continuă activitatea, cel din Belarus, se vede în nu mai puțin de 10 țări. În afara vecinilor, printre care se numără Rusia și Ucraina, federația de la Minsk mai transmite și în locuri pitorești precum Israel sau India. 

Conform ultimului raport în privința situației generate de epidemia de Coronavirus, marți, 7 aprilie existau 861 de cazuri confirmate, 54 de persoane vindecate și 13 decese în Belarus. Președintele Republicii, Alexander Lukashenko, a refuzat să declare starea de urgență sau carantina, încurajând oamenii să facă sport, să muncească și să bea vodcă. 

Conform unor rapoarte neoficiale, unele cazuri de Covid-19 sunt înregistrate în Belarus drept pneumonii, iar doctorii ar fi primit ordine să nu menționeze în documentele oficiale infecții cu Coronavirus.  
 

În privința partidelor de fotbal, Federația din Belarus e fericită cu sumele de bani nemaivăzute până acum și spune că "e o situație fără precedent pentru noi. În mod normal, aveam dificultăți în vânzarea drepturilor de televizare”. Conform Reuters, 10 țări au achiziționat drepturile de televizare pentru aceste meciuri. 

Danilo Sousa Campos, un belgian ce evoluează pentru Dinamo Minsk, spune că doctorii echipelor se ocupă cu protejarea jucătorilor. "Medicii ne administrează medicamente și ne sfătuiesc în privința igienei, a dezinfectării, a alimentației și suntem testați în fiecare zi. Ni se măsoară greutatea, temperatura, totul! Dar ne este teamă”, a declarat fotbalistul în vârstă de 30 de ani. 

Pe siteul Superbet se pot urmări online transmisiunile meciurilor din Belarus. Pentru a putea vedea partidele trebuie să vă înregistrați, însă nu e nevoie să și pariați neapărat și nu e nevoie să faceți vreo depunere. 

Citește și alte știri de pe categoria pariuri sportive:

Ce cote la pariuri au competițiile pentru a se finaliza: Liga Campionilor e în pericol, US Open, NHL sau NBA, probabil abandonate!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează