GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  LOTO

Ce este Grecia Kino? Află totul despre Loto Grecia Kino

Articol de GSP - Publicat luni, 15 noiembrie 2021 11:00 / Actualizat marti, 16 noiembrie 2021 16:58

Grecia Kino este una dintre cele mai populare loterii printre pasionații de jocuri de noroc din România. Loto Grecia Kino propune trageri rapide și dese, la fiecare cinci minute, în sistemul 20/80. Asta înseamnă că se extrag 20 de numere, de la 1 la 80, iar jucătorii pot plasa pariuri fie pe un singur număr, fie pe maximum 15 sau 16 numere pe bilet, în funcție de agenție.

Dacă la pariurile sportive cotele diferă de la meci la meci sau de la un tip de pariu la altul, la Loto Grecia Kino cotele pentru fiecare număr ieșit sunt aceleași. Unica diferență se face între agenții. 

Astfel, un număr corect la Loto Grecia Kino îți poate aduce cote între 3,40 și 3,80, în funcție de casa de pariuri aleasă. Cu cât adăugați mai multe numere pe bilet, cu atât cota finală va fi mult mai mare.

Verificare bilet Superbet - Pași simpli, cum afli dacă ai biletul câștigător
PARIURI
Verificare bilet Superbet - Pași simpli, cum afli dacă ai biletul câștigător

Ce este Grecia Kino? Află tot ce trebuie să știi despre Loto Grecia Kino

Principalul avantaj al loteriei Grecia Kino vine din faptul că extragerile se fac aproape non-stop, în fiecare zi a săptămânii (luni - duminică), între orele 09:00 și 22:00. În varianta originală din Grecia, Loto Kino are extrageri din 5 în 5 minute. 

  • Și în România se poate paria după același sistem, asta după ce casele de pariuri și-au updatat oferta și au pus la dispoziție absolut toate tragerile. 

Cum să câștigi la Grecia Kino? Ce sisteme sunt

Dacă îți dorești să joci la loto pe numărul tău norocos, atunci poți face acest lucru la Grecia Kino. Cota pentru un număr câștigător variază între 3,40 și 3,80, ceea ce înseamnă un câștig de peste trei ori doar cu un număr. De asemenea, există și posibilitatea  de a se juca sistem la Loto Grecia Kino. 

Casele de pariuri care au în ofertă Grecia Kino permit, în acest moment, sisteme de maxim 8 din 15 numere (8/15), ceea ce înseamnă că jucătoru va trebui să ghicească măcar 8 numere din cele 15 alese pentru a bifa un bilet câștigător. Se pot juca sisteme și mai mici (5/15, 6/15 sau 7/15, de exemplu). Superbet este una dintre agențiile care îți oferă posibilitatea de a juca 16 numere pe bilet.

Principalele case de pariuri vin în ajutorul jucătorilor, în special în zona de online, cu statistici și sisteme prestabilite. 

Ce este Grecia Kino? Află totul despre Loto Grecia Kino

De exemplu, agențiile îți oferă în timp real posibilitatea de a juca pe „cele mai rare 5 numere”, „cele mai frecvente 5 numere”, „perechea frecventă” sau „trio frecvent”. Un pariu minim de 1 leu pe „cele mai frecvente 5 numere” îți poate aduce un câștig de aproape 1400 lei, dacă toate cele cinci numere vor fi câștigătoare.

Ce este Grecia Kino? Află totul despre Loto Grecia Kino

La cele mai multe case de pariuri, zona unde poți paria pe Loto Grecia Kino îți aduce și o statistică pe care orice parior ar trebui s-o ia în calcul. În apropierea fiecărui număr există două date statistice importante. De regulă, culoarea verde îți va indica numărul de extrageri consecutive în care numărul a fost prezent, iar numărul inscripționat cu culoarea roșie îți va indica rundele care au trecut fără ca acel număr să fie extras.

Ce este Grecia Kino? Află totul despre Loto Grecia Kino

Ce case de pariuri oferă opțiunea Grecia Kino

Loto Grecia Kino poate fi jucat atât în agenții, cât și în zona de online, pe site-urile în aplicațiile caselor de pariuri. Superbet, Casa Pariurilor, Fortuna, PublicWin, NetBet sau Stanleybet sunt casele de pariuri care au în oferta de loto Grecia Kino.

În primă fază, pariurile pe extragerile loto în România se făceau exclusiv în agențiile stradale, după formula clasică prin care oamenii jucau și la clasicul 6/49 al Loteriei Române. Numai că, treptat, popularitatea loteriilor din străinătate a crescut printre români, iar posibilitatea de a juca la extrageri rapide a cântărit decisiv. 

Cum tot mai mulți oameni s-au îndreptat spre zona de Loto, agențiile au dus extragerile și în zona online, parte care s-a dezvoltat și mai mult în timpul pandemiei.

Cât trebuie să joci la Grecia Kino

În plus, un alt factor important în favoarea extragerilor loto la Grecia Kino este reprezentat de miza minimă. Un bilet poate fi jucat cu doar 1 leu miză. De-a lungul timpului, pe internet au apărut mai multe site-uri sau chiar și cărți care oferă acces la diferite sisteme și formule prin care șansele de câștig devin mai mari.

  • 25% din numerele câștigătoare de la extragerea în curs au fost extrase și la extragerea precedentă;
  • 44% din numerele câștigătoare au fost prezente și în cel puțin una dintre ultimele două extrageri;
  • 58% din numerele câștigătoare au fost extrase în cel puțin una dintre ultimele trei extrageri.

Pentru că, așa cum le spune și numele, loteriile sunt un joc de noroc, este indicat să se parieze responsabil!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează