GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PARIURI

FOTO Verificare bilet Superbet - Pași simpli, cum afli dacă ai biletul câștigător

Articol de GSP - Publicat luni, 15 noiembrie 2021 14:17 / Actualizat marti, 16 noiembrie 2021 16:58

Superbet este una dintre cele mai mari case de pariuri din România și este prezentă în piață atât prin agențiile stradale, cât și în zona de online. Pariorii care aleg să joace la Superbet atât pariuri sportive cât și loto pot să apeleze la variante simple și rapide pentru verificarea biletelor.

Până la startul pandemiei, cea mai simplă metodă de verificare a unui bilet era prezența într-o agenție Superbet. Codul biletului, care trebuie întotdeauna prezentat și fizic pentru validare, este verificat la casierie și rezultatul e primit pe loc. 

Acum, odată cu noile restricții impuse de autorități, în agențiile Superbet pot intra doar persoanele care au un certificat verde (dovada vaccinării cu schemă completă sau dovada trecerii prin boală).

Verificare online cod bilet Superbet

Fiecare bilet înregistrat Superbet primește un cod, lucru valabil atât în agenții cât și online. De acest cod este nevoie pentru a verifica statusul biletului pe site-ul superbet.ro sau în aplicația Superbet.

Verificare bilet Superbet - Pași simpli, cum afli dacă ai biletul câștigător
Codul biletului de la Superbet se află în partea stângă, deasupra evenimentelor alese

Codul biletului va fi introdus pe site-ul superbet.ro sau în aplicația Superbet, în zona din dreapta sus, după cum se poate vedea în captura foto de mai jos:

Verificare bilet Superbet - Pași simpli, cum afli dacă ai biletul câștigător

Imediat după introducerea codului se va deschide o fereastră în care vor fi afișate toate evenimentele pariate pe bilet, împreună cu statusul asociat fiecărui pariu (câștigător, pierdut).

Verificare cod bilet Superbet pe mobil

Dacă accesezi site-ul superbet.ro de pe telefonul mobil, atunci interfața va fi puțin diferită față de varianta de PC sau laptop. 

Imediat după ce ați intrat pe site, accesați meniul din partea de sus a ecranului (cele trei linii orizontale), iar apoi apăsați pe „verificare bilet”.

Verificare bilet Superbet - Pași simpli, cum afli dacă ai biletul câștigător
Pasul 1 în stânga, pasul 2 în dreapta

Cât timp este valabil un bilet câștigător la Superbet

Din momentul stabilirii ultimului eveniment de pe bilet, un bilet câștigător la Superbet este valabil 30 de zile. În cazul în care valoarea câștigului este mai mică de 1000 lei, atunci câștigul poate fi ridicat din orice agenție Superbet. 

Dacă suma totală câștigată depășește pragul de 1000 lei, biletul va fi plătit doar în agenția unde a fost jucat. Excepție fac cei care doresc să încaseze un bilet într-un alt oraș față de cel în care a fost jucat biletul!

Când se deschide Superbet

În prezent, toate agențiile Superbet sunt deschise, dar accesul se face doar pe baza certificatului verde, conform Hotărârii nr. 70 din 16.09.2021. 

Revenirea la normal (accesul necondiționat de vaccin) se poate face doar în cazul în care rata de infectare va scădea sub 3/1000 și numai după o nouă Hotărâre luată de autorități.

Ce este Grecia Kino? Află totul despre Loto Grecia Kino

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează