GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PARIURI SPORTIVE

Cel mai spectaculos fotbal virtual e la Superbet!

Articol de - Publicat sambata, 04 aprilie 2020 12:29

Fotbalul virtual de la Superbet arată cel mai bine dintre toate jocurile de acest tip. Pariorii nu vor avea timp să se plictisească pentru că simularea fotbalului de Liga 1 propusă de această casă de pariuri îi va ține cu sufletul la gură. Un meci de fotbal virtual la Superbet se trăiește la intensitate maximă! 

Cel mai spectaculos fotbal virtual e la Superbet!


În primul rând, trebuie spus că aplicația de fotbal virtual arată foarte bine. Jucătorii au mișcări naturale, deplasarea, controlul mingii și interacțiunile sunt aproape ca în realitate. Dar și jocul în sine e foarte palpitant, cu o mare varietate de faze distincte între ele. Foarte rar se întâmplă ca două acțiuni să semene. În plus, la Superbet, un meci de fotbal virtual e plin de evenimente, având o sumedenie de faze: ratări, goluri, offside-uri și reluări în care se arată pozițiile jucătorilor, cartonașe galbene și roșii și multe altele.  

Cel mai spectaculos fotbal virtual e la Superbet!

Campionatul are 30 de etape, iar partidele unei runde se joacă toate în același timp. Fiecare meci poate fi urmărit, așa că puteți naviga într-un multiplex spectaculos. După încheierea unei etape aveți timp să efectuați noi pariuri, dar și să consultați clasamentele și statisticile detaliate, puse la dispoziție de Superbet. Puteți să jucați inclusiv bilete cu mai multe meciuri dintr-o etapă.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează