GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  CAMPIONATE

Cele mai tari mutări de pe piața transferurilor din ultimele zile! Arsenal începe reconstrucția!

Articol de - Publicat marti, 04 august 2020 12:31 / Actualizat marti, 04 august 2020 12:32

Constrânsă de limitările financiare cauzate de epidemia de coronavirus, piața transferurilor rămâne, totuși, un subiect interesant. Arsenal e pregătită să reconstruiască în jurul lui Aubameyang, aducând câteva nume interesante, în vreme ce un club din Belgia s-a ales cu 9 jucători aduși ”în bloc” de la Lille. 

E loc și pentru mojicie în toiul discuțiilor despre eventualele mutări: Aurelio De Laurentiis, patronul lui Napoli, a declarat că "Milik va merge la clubul care va plăti cel mai mult. Dacă nu va accepta, atunci riscă să rămână în Napoli, acolo unde antrenorul nu va mai miza pe el”

Polonezul de 26 de ani are 38 de goluri marcate pentru gruparea de pe San Paolo în 93 de apariții și, în cei 4 ani petrecuți la clubul lui De Laurentiis, a suferit două rupturi de ligamente. 

Alexis Sanchez rămâne la Inter

Conform Corriere della Sera, transferul definitiv al lui Alexis Sanchez de la Manchester United la Inter a fost perfectat. Italienii plătesc 15 milioane de euro în schimbul jucătorului, care a semnat pentru următorii trei ani. 

France Football scrie că Willian a refuzat ultima ofertă a celor de la Chelsea și se pregătește să plece după 7 ani petrecuți pe Stamford Bridge. Cea mai probabilă destinație e Arsenal, care i-ar da cel mai bun salariu dintre toate ofertele primite. Brazilianul, ajuns la 32 de ani, ar putea semna pe 3 ani, cu opțiune de extindere pentru încă un an. 

Luka Jovic poate merge la Monaco

Tot France Football scrie că Luka Jovic s-ar fi înțeles cu Monaco, care l-a convins pe jucătorul lui Real Madrid să vină la gruparea monegască, dar totul depinde acum de negocierile cu campioana Spaniei. 

Presa engleză anunță că Valencia și Manchester City s-au înțeles pentru transferul lui Yangel Herrera. Mijlocașul venezuelean de 22 de ani a fost împrumutat de echipa lui Guardiola la Granada în ultimul sezon. 

Arsenal începe reconstrucția

Publicația Times scrie că Aubameyang va câștiga peste 300.000 lire pe săptămână plus bonusuri începând din această vară. Arsenal i-a oferit un nou contract atacantului gabonez și vrea să înceapă reconstrucția în jurul acestuia. 

Printre mutările din mercato, Arsenal ar dori să îl vândă pe Lacazette, pentru care există oferte din Spania și Italia, și să îl cumpere pe Willian. De asemenea, Coutinho este dorit insistent, iar acesta ar putea veni sub formă de împrumut. 

Mouscron, la fel ca Cercle Brugge

Nu în ultimul rând, Lille a decis să trimită 9 jucători la Mouscron, 4 dintre ei cu contract permanent, iar 5 sub formă de împrumut. Cele două cluburi au acum același patron, după ce proprieterul lui Lille, Gérard Lopez, a achiziționat gruparea Belgiană în această vară. 

O situație asemănătoare a avut loc la începutul lui 2017, atunci când patronul lui Monaco a trimis la Cercle Brugge un contingent dintre jucătorii care nu prindeau lotul, iar belgienii au fost la un pas să retrogradeze. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează