GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

CFR Cluj - AZ Alkmaar: Dan Petrescu trăiește periculos! Meci decisiv pentru campioana României + trei PONTURI la pariuri

Articol de - Publicat joi, 21 octombrie 2021 15:38 / Actualizat joi, 21 octombrie 2021 19:04

CFR Cluj și AZ Alkmaar se întâlnesc azi, de la 22:00, într-o partidă care contează pentru etapa a 3-a din grupele UEFA Conference League. Campioana României e ultima în grupa D și e obligată să nu piardă în fața grupării olandeze pentru a continua lupta la calificare.

Un singur punct are CFR Cluj după primele două meciuri din grupele Conference League. Imediat după înfrângerea dureroasă de la Jablonec, scor 0-1, CFR Cluj a obținut doar o remiză, pe teren propriu, cu Randers, scor 1-1. Prea puțin pentru trupa pregătită de Dan Petrescu, campioana din Liga 1 fiind ultima în clasament.

Apropo de Petrescu, situația „Bursucului” pare din ce în ce mai nesigură. Chiar dacă patronul Varga l-a reconfirmat în funcție, se pare că Petrescu nu se mai bucură de aceeași susținere în vestiarul CFR-ului. Cu mulți jucători lăsați în afara lotului de Europa sau de Liga 1, Dan Petrescu nu e susținut nici de rezultate. CFR gâfâie în Conference League, iar în Liga 1 a pierdut 6 puncte din avansul de 12 pe care-l avea în fața celor de la FCSB, principala contracandidată la titlu.

Acum, la Cluj vine AZ Alkmaar, liderul grupei din Conference și favorita clară la câștigarea grupei. Un rezultat pozitiv l-ar ajuta pe Petrescu să mai destindă atmosfera de la echipă, dar un nou eșec ar îngreuna și mai tare situația antrenorului abia revenit la CFR.

Un punct și un gol. Cu două echipe accesibile, de nivel apropiat CFR-ului, clujenii au marcat un singur gol. Jablonec și Randers sunt acum deasupra trupei din Gruia, iar calificarea e departe.

CFR abordează meciul cu Alkmaar după înfrângerea neașteptată din fața Rapidului, scor 0-2, în timp ce olandezii vin în România cu un moral excelent: patru victorii la rând (3 în campionat și una în Conference), ultima în stil mare: 5-1 contra lui Utrecht.

Trei PONTURI pentru CFR Cluj - AZ Alkmaar:

  • Nu marchează ambele echipe - cotă 1,80 la Superbet
  • Egal la pauză sau la final - cotă 1,72 la Superbet
  • Peste 8,5 cornere - cotă 1,70 la Superbet

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
tegean
tegean  •  21 Octombrie 2021, 21:08

Mai e 1 oră până la-nceperea meciului oficial al CFR-ului într-o grupă a competiției europene Conf.L. și avem un articolaș rătăcit pe la mijlocul paginii și oarece garnitură cu autoservire - a la cutremur și a la situație explozivă. Se mai miră oare cineva de această atitudine față de singura reprezentantă (în Europa) a fotbalui dintr-o țară numită România (?)

dave41
dave41  •  21 Octombrie 2021, 18:47

nu stiu cat a dormit Danut pana acum dar de azi intra in transa!:))cred ca are trolerele la usa !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close