GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

CFR Cluj - FCSB: Finala fără miză, dar cu suporteri în tribune! Trei PONTURI pentru un meci care mai contează doar la statistică

Articol de - Publicat luni, 24 mai 2021 12:51 / Actualizat luni, 24 mai 2021 12:51

CFR Cluj - FCSB se joacă marți, de la 20:30, într-o partidă care va deschide runda a 10-a, ultima din playoff-ul Ligii 1. Partida din Gruia nu mai are nicio miză, după ce CFR a reușit să câștige titlul cu două etape înainte de final, iar FCSB are asigurat locul secund. Va fi primul meci din Liga 1 în care spectatorii vor avea din nou voie în tribune!

CFR - FCSB ar fi trebuit să fie finala pentru titlu, dar clujenii au rezolvat mult mai repede soarta unui nou titlu în Liga 1. Echipa lui Edi Iordănescu a profitat de pașii greșiți făcuți de FCSB în ultimele etape din playoff și a obținut al 4-lea titlu consecutiv. Ținând cont de faptul că FCSB și-a trimis titularii în vacanță, campioana României pornește cu prima șansă chiar și în această partidă fără miză.

În tur, când lupta la titlu încă era deschisă, CFR Cluj s-a salvat la ultima fază, după golul norocos semnat de Burcă. Vlad a fost păcălit de cum a sărit mingea din gazon, iar CFR a marcat pentru 1-1, scor care a păstrat-o, la vremea respectivă, pe prima poziție în clasament.

CFR Cluj a câștigat ultimul duel disputat la Cluj, 2-0, într-o partidă din turul sezonului regular. FCSB urma să-și ia revanșa la retur, când făcea cel mai bun meci al sezonului și o spulbera pe CFR, scor 3-0, pe Arena Națională.

Înainte s-o învingă iarăși în lupta la titlu, CFR a trecut de FCSB și în Supercupa României, trofeu pe care echipa lui Becali a decis să-l trateze cu superficialitate. Cinci schimbări a făcut la pauză Becali, iar CFR Cluj a reușit să se impună după loviturile de departajare.

CE PUTEM PARIA LA CFR - FCSB:

  • Victorie CFR Cluj - cotă 1,45 la Superbet
  • Peste 2,5 goluri în meci - cotă 1,85 la Betano
  • Nu marchează ambele echipe - cotă 1,78 la Unibet

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează