GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

CFR Cluj - Sepsi: Adversarul preferat + scorul perfect! Ce pariu a fost mai mereu câștigător în ultimele sezoane

Articol de - Publicat luni, 10 mai 2021 12:18 / Actualizat luni, 10 mai 2021 12:18

CFR Cluj - Sepsi se joacă azi, de la 19:00, într-o partidă care contează pentru etapa a 7-a din playoff-ul Ligii 1. Echipa lui Edi Iordănescu n-a pierdut niciodată în fața lui Sepsi, iar atunci când a învins-o, în ultimele dueluri, a făcut-o doar cu 1-0.

CFR Cluj e prima în Liga 1, cu 45 de puncte, la două lungimi în fața rivalei FCSB, în timp ce Sepsi se află pe poziția a 4-a, cu 33 de puncte, cu patru mai puțin decât Craiova, ocupanta locului trei.

Din 2017, de când Sepsi a promovat în Liga 1, echipa din Sfântu Gheorghe n-a reușit să câștige niciodată în fața CFR-ului. S-au bifat 12 întâlniri directe (11 în Liga 1 și una în Cupa României), iar CFR Cluj a câștigat de 10 ori, în timp ce alte două confruntări s-au terminat la egalitate.

1-0este scorul preferat al CFR-ului în ultimele patru victorii din fața lui Sepsi

În turul din playoff, CFR Cluj a câștigat cu 1-0 la Sfântu Gheorghe, după ce Deac a transformat o lovitură de la 11 metri, în ultimul minut al primei reprize.

CE PUTEM PARIA LA CFR CLUJ - SEPSI:

  • Victorie CFR Cluj - cotă 1,55 la Superbet
  • Nu marchează ambele echipe - cotă 1,52 la Fortuna

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează