GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  ROMÂNIA // LIGA 1

CFR Cluj - Sepsi. Campioana întâlnește un adversar în fața căruia nu a pierdut niciodată

Articol de - Publicat sambata, 29 august 2020 15:44 / Actualizat sambata, 29 august 2020 16:11

CFR Cluj revine azi la partidele din Liga 1, după eliminarea din turul doi preliminar al Ligii Campionilor, urmând să întâlnească, de la ora 21:00, Sepsi Sf. Gheorghe. 

În urmă cu o săptămână, clujenii erau cotați ca mari favoriți să câștige partida de diseară, însă dezamăgirea ratării calificării în turul următor al Champions League și oboseala acumulată au făcut ca lucrurile să capete o altă turnură. La casele de pariuri, cota pentru victoria CFR-ului a urcat vertiginos, de la 1.45 la 1.75. 

Campioana României a fost eliminată miercuri de Dinamo Zagreb și va merge în turul trei din Europa League. Elevii lui Dan Petrescu nu au putut profita de avantajul omului în plus, după ce croații au rămas în 10 din minutul 51, ba, chiar, oaspeții au fost aproape să tranșeze calificarea încă din timpul regulamentar. Deși Debeljuh a reușit egalarea în extremis, în minutul 93, superioritatea numerică nu le-a fost de mare ajutor clujenilor. Iar ratarea lui Golofca, la penalty-uri, a dărămat complet moralul campioanei. 

În tabăra cealaltă, nici cei de la Sepsi nu debordează la capitolul ”încredere” după ce, în prima rundă, au pierdut pe teren propriu contra lui CSU Craiova cu scorul de 0-1. Totuși, numărul mare de transferuri efectuate în această vară și finala Cupei României, pe care au disputat-o contra FCSB-ului, sunt argumente care ar trebui să îi facă pe covăsneni să spere la un sezon consistent. 

Statistica întâlnirilor directe dintre CFR și Sepsi e net favorabilă campioanei. Clujenii au 8 victorii și 1 remiză în cele 9 dispute, perioadă în care au primit, în total, 3 goluri. De altfel, aspectul legat de numărul de goluri marcate e cât se poate de interesant, deoarece în 6 dintre cele 8 meciuri s-au marcat maximum 2 goluri. Dată fiind situația din cele două loturi, e destul de probabil ca și azi să avem o partidă mai puțin spectaculoasă. 

Pont: X sau 0-2 goluri, cota 1.40 la Superbet

CITEȘTE ȘI ALTE ȘTIRI DIN LIGA 1: 

Probleme la Chindia înainte de meciul cu Dinamo! 6 persoane din club, printre care antrenorul Emil Săndoi, depistate pozitiv cu COVID-19

Paul Anton rupe tăcerea! Ce spune despre propunerile de la Dinamo și CFR Cluj: „Dacă mi-ar face o ofertă pe placul meu, aș veni”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează