GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Craiova - FCSB: Derby cu parfum de titlu în Bănie! Trei ponturi pentru meciul zilei în Liga I

Articol de - Publicat vineri, 18 decembrie 2020 13:04 / Actualizat vineri, 18 decembrie 2020 15:32

Craiova - FCSB se joacă azi, de la 20:30, într-o partidă foarte importantă în economia luptei la titlu din Liga I. Ambele formații sunt sub presiune, mai ales că rivala CFR Cluj a câștigat meciul cu Dinamo.

Mai mult ca sigur, în acest an vom avea o luptă în trei la titlu. Craiova, FCSB și CFR Cluj au parte de un final de an cu meciuri grele și încă e greu de zis cine va închide prima parte a sezonului pe locul întâi. Craiova are 31 de puncte, în timp ce FCSB și CFR Cluj au câte 30 de puncte.

FCSB a pierdut primul meci după șapte victorii la rând în Liga I, iar eșecul cu CFR i-a făcut pe roș-albaștri să piardă și prima poziție în clasament. Craiovenii abordează derby-ul cu FCSB de pe prima poziție și există o ușoară senzație că ambele echipe s-ar mulțumi și cu un rezultat de egalitate, asta deși între Craiova și FCSB nu s-a mai înregistrat o remiză din 2017.

FCSB, 18 MECIURI CU GOL ÎN FAȚA CRAIOVEI

Chiar dacă n-a reușit să puncteze la Cluj, FCSB rămâne echipa cu cel mai bun atac din Liga I, iar oltenii au resimțit mai mereu forța ofensivă a rivalilor. Indiferent de scorul final, FCSB a marcat în ultimele 18 meciuri directe cu Craiova, un record absolut. De la revenirea Craiovei în Liga I, oltenii au scăpat fără gol de la FCSB în doar o singură partidă, în 2015.

TREI PONTURI PENTRU CRAIOVA - FCSB:

Vezi și alte PONTURI de azi:

https://www.gsp.ro/gsp-special/pariuri-sportive/union-berlin-borussia-dortmund-cota-neasteptat-de-mare-pentru-un-meci-spectaculos-azi-in-bundesliga-618893.html

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
andrei.f
andrei.f  •  18 Decembrie 2020, 15:37

Cfr nu a câștigat cu dinamo, a blătuit meciul !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close