GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Union Berlin - Borussia Dortmund: Cotă neașteptat de mare pentru un meci spectaculos azi în Bundesliga

Articol de - Publicat vineri, 18 decembrie 2020 15:31 / Actualizat vineri, 18 decembrie 2020 15:31

Union Berlin și Borussia Dortmund deschid azi, de la 21:30, runda cu numărul 13 în Bundesliga. Gazdele au început să macine în gol în ultimele runde, în timp ce „galbenii” par că-și revin după demiterea lui Favre.

Union Berlin primește vizita Borussiei Dortmund într-o perioadă slabă, cu patru etape la rând în Bundesliga fără victorie. Union a bifat trei remize și o înfrângere și va da peste un Dortmund care s-a trezit, runda precedentă, la Bremen, 2-1, și care încearcă să reducă deficitul de puncte față de Leverkusen, Bayern și Leipzig.

În sezonul trecut, Borussia Dortmund a pierdut deplasarea de la Berlin. Union s-a impus cu 3-1, dar galben-negrii și-au luat revanșa pe teren propriu, când i-au administrat berlinezilor o bătaie usturătoare: 5-0!

Chiar dacă a șchiopătat în ultima perioadă, Borussia Dortmund stă foarte bine atunci când vine vorba de meciuri disputate în deplasare. În ierarhia „ieșirilor” din Bundesliga, Dortmund e pe poziția a 3-a, cu 13 puncte strânse din primele șase jocuri pe care le-a disputat pe teren străin până acum.

De cealaltă parte, Union a cedat un singur meci acasă în acest sezon, bifând în rest două succese și trei rezultate de egalitate la Berlin.

Union Berlin are o medie de peste două goluri marcate pe meci în confruntările de pe teren propriu, în timp ce Borussia reușește și ea să marcheze la aproape fiecare „ieșire”. Adăugând aici și istoria confruntărilor spectaculoase dintre cele două echipe, ne așteptăm ca partida dintre Union Berlin și Borussia Dortmund să vină la pachet cu multe goluri.

PONT: Peste 2,5 goluri - cotă 1,80 la Superbet

Vezi și alte PONTURI de azi:

Craiova - FCSB: Derby cu parfum de titlu în Bănie! Trei ponturi pentru meciul zilei în Liga I

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează