GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Csikszereda - FC U Craiova: Deplasare complicată pentru olteni! Cotă excelentă pentru un pariu întâlnit des în Liga a 2-a

Articol de - Publicat marti, 13 aprilie 2021 01:31 / Actualizat marti, 13 aprilie 2021 01:31

Csikszereda - FC U Craiova se joacă azi, de la 16:30, în debutul etapei a 3-a din playoff-ul Ligii a 2-a. Diferența dintre cele două grupări este de șase puncte!

Craiova și Rapid s-au desprins în fruntea ierarhiei din playoff-ul Ligii a 2-a, iar după primele două etape cele două grupări au pus patru puncte în fața urmăritoarelor Mioveni și Călărași. Csikszereda și ASU Poli Timișoara sunt ultimele două clasate din playoff și au nevoie de victorii rapide pentru a lupta până la final pentru un loc care să permită măcar accesul la baraj.

  • Primele două clasate din playoff-ul Ligii a 2-a merg direct în Liga 1, în timp ce ocupantele locurilor 3 și 4 vor disputa meciuri de baraj cu echipele de pe locurile 7 și 8 din playout-ul Ligii 1 (poziții ocupate în prezent de Dinamo și Viitorul)

0 goluriCsikszereda n-a marcat niciun gol în primele două etape din playoff

Ciucanii au un egal și o înfrângere în primele două runde. Csikszereda a pierdut în fața Rapidului, 0-1, și a terminat la egalitate cu CS Mioveni, scor 0-0. Dincolo, Craiova a debutat cu o remiză, 0-0 la Mioveni, dar a recuperat odată cu victoria obținută în fața lui ASU Poli Timișoara, 1-0, pe „Oblemenco”.

Csikszereda și FC U Craiova s-au mai întâlnit o singură dată, în etapa a 2-a a sezonului regular, iar oltenii au reușit să obțină o remiză în prelungiri, scor 1-1, grație golului marcat de Anghelina. Bauza deschisese scorul pentru gazde, în prima repriză.

Ținând cont de miza fiecărei partide din acest playoff, dar și de faptul că toate echipele sunt de un nivel apropiat, s-au înregistrat destul de multe rezultate de egalitate. În plus, exceptând festivalul de goluri din victoria Rapidului cu Dunărea Călărași, scor 4-1, restul confruntărilor au adus maximum un gol.

PONT: Egal la pauză sau la final - cotă 1,70 la Superbet

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează