GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

CSU Craiova - FCSB: „Principalul” sau „secundul” - cine iese azi din criză? Trei PONTURI curajoase pentru un duel tare în Bănie

Articol de - Publicat duminica, 18 septembrie 2022 11:41 / Actualizat duminica, 18 septembrie 2022 11:41

CSU Craiova și FCSB se întâlnesc azi, de la 21:30, în derby-ul etapei a 11-a din SuperLigă. Confruntarea îi pune față în față pe Mirel Rădoi și Nicolae Dică, doi buni prieteni, foști colegi și foști colaboratori, acum „principali” într-o perioadă în care echipele lor evoluează destul de modest.

Pe Nicolae Dică îl mai ține în funcție doar calificarea în grupele Conference League. În rest, tehnicianul a făcut praf meciurile din campionat, iar FCSB e pe locul 13, acolo unde va rămâne indiferent de rezultatul de azi. Vicecampioana României are doar 8 puncte în primele 8 meciuri și a fost nevoită să-și menajeze titularii din ofensivă în Europa, în speranța unui succes în competiția internă.

Dacă va pierde în fața Craiovei lui Mirel Rădoi, atunci Nicolae Dică are șanse mari să-și piardă și postul de la FCSB. Sau, dacă totuși va fi păstrat în funcție, un lucru va fi clar: va pierde total controlul, iar „tehnicianul” Gigi Becali va reveni în forță la butoane.

Dincolo, nici Rădoi nu poate fi prea liniștit. A venit pe cai mari, întorcând soarta calificării cu Zorya Luhansk, dar a ratat calificarea în grupele Conference, dramatic, la penalty-uri, cu Beitar. Liniștea provocată de lipsa meciurilor europene n-a ajutat-o însă pe CSU Craiova, care a alternat rezultatele bune cu meciurile foarte slabe. Craiovenii au două înfrângeri în ultimele 3 etape și putea să fie și mai rău dacă nu ar fi avut acea revenire fantastică din meciul cu Farul: 4-3, după ce au fost conduși cu 1-3.

Trei PONTURI pentru CSU Craiova - FCSB:

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează