GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  ROMÂNIA // LIGA 1

Damjan Djokovic și Arlauskis, aproape de transferuri în Turcia. Se întoarce Omrani la Marseille?

Articol de - Publicat miercuri, 29 aprilie 2020 18:25

Casele de pariuri încearcă să intuiască viitoarele mutări din fotbalul românesc, mai ales în privința echipelor de top, iar CFR Cluj pare a fi atras cea mai mare atenție. 

Nu mai puțin de cinci jucători din lotul campioanei sunt puși pe ”listele de transferuri” ale caselor de pariuri. Așa cum Gazeta Sporturilor relata aici, Andrei Burcă și Cristi Manea au cote interesante pentru eventualele mutări din vară, iar lor li se adaugă Omrani, Damjan Djokovic și Arlauskis. 

Omrani, dorit de Celtic și Brighton

Omrani va împlini 27 de ani în luna iunie, iar jucătorul adus de CFR Cluj în 2016 de la Marseille a avut o ofertă de 3.5 milioane de euro de la Brighton, în iarnă. De asemenea, Celtic Glasgow, fostul adversar al clujenilor în Europa League, s-a interesat de atacantul francez. 

Betano oferă cote pentru cei care doresc să parieze pe clubul la care va fi legitimat Omrani la 1 septembrie 2020. CFR Cluj e favorită să îl păstreze, cu o cotă de 1.35. Pe listă se mai află Sheffield United (cota 4.00), Celtic Glasgow (cota 5.00), Brighton (7.00) și Olympique Marseille (cota 20.00). 

Damjan Djokovic și Arlauskis, doriți în Turcia

Aflat la final de contract cu CFR Cluj, Arlauskis ar putea ajunge în Turcia, la Besiktaș, echipă ce dorește să îl transfere și pe Bogdan Planic, fundașul FCSB-ului. O altă pistă pentru portarul lituanian este Arabia Saudită, Al Shabab fiind și ea interesată să îl achiziționeze. 

Echipa lui Arlauskis la 1 septembrie
1. CFR Cluj - cota 1.50
2. Oricare echipă din campionatul Turciei - cota 3.00
3. Oricare echipă din Rusia - cota 4.00
4. FCSB - cota 10.00
5. Universitatea Craiova - cota 25.00

În privința lui Damjan Djokovic, tot ”pista” Turcia rămâne varianta principală. Marius Şumudică a încercat în iarnă să îl aducă la echipa sa, Gaziantep, dar cele două cluburi nu s-au înțeles asupra sumei de transfer. Betano propune o cotă de 5.00 pentru mutarea mijlocașului la orice echipă din campionatul Turciei. Varianta FCSB are cota 10.00, iar rămânerea la CFR Cluj, cota 1.20. 

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează