GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Dinamo - Chindia: „Câinii” pot trece pe loc de playoff! Trei PONTURI pentru singurul meci de azi din Liga I

Articol de - Publicat sambata, 16 ianuarie 2021 13:15 / Actualizat sambata, 16 ianuarie 2021 13:24

Dinamo - Chindia Târgoviște se joacă azi, de la 20:00, în prima partidă a rundei cu numărul 17 din Liga I. În cazul unei victorii, dinamoviștii vor urca, în premieră pentru acest sezon, pe loc de playoff!

Dinamo a câștigat cu Hermannstadt, 2-0, la primul meci din 2021 și speră să lege a doua victorie consecutivă în fața Chindiei. „Câinii” sunt pe locul 8, cu 19 puncte, în timp ce dâmbovițenii se află pe poziția a 7-a, cu 21 de puncte.

Dinamo și Chindia sunt două dintre formațiile care marchează puțin în actuala ediție de Liga I. Bucureștenii au 20 de goluri în 16 meciuri, în timp ce Chindia, sub comanda lui Săndoi, a punctat de 13 ori în prima parte a sezonului.

CHINDIA CONDUCE LA DIRECTE”

În ultimele trei jocuri oficiale disputate între cele două echipe, în Liga I, Chindia s-a impus de două ori, de fiecare dată când a fost gazdă (3-2 și 1-0), în timp ce Dinamo s-a impus o singură dată, în 2019, scor 4-1, în Ștefan cel Mare.

Chiar dacă are probleme de lot și se confruntă cu deja celebrele probleme financiare, „câinii” pornesc cu prima șansă la casele de pariuri. Chindia vine la București după două egaluri consecutive, 1-1 cu Iași și 2-2 cu FC Argeș.

TREI PONTURI PENTRU DINAMO - CHINDIA

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează