GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Dinamo - Craiova: Contra vs. Nistor - cine își ia revanșa? Pariul pe care îl încercăm la derby-ul etapei din Liga I

Articol de - Publicat duminica, 18 octombrie 2020 12:33 / Actualizat duminica, 18 octombrie 2020 12:33

Dinamo - Craiova se joacă azi, de la 21:30, într-o partidă din cadrul etapei a 7-a din Liga I. Derby-ul rundei se anunță spectaculos, mai ales că dinamoviștii sunt obligați să câștige, în timp ce oltenii lui Bergodi vin cu gândul să-și păstreze parcursul perfect în campionat.

Șase meciuri, șase victorii și 12 goluri marcate! Așa arată linia Craiovei în acest start de sezon. Universitatea e prima în clasament, cu 18 puncte, în timp ce Dinamo o așteaptă de pe poziția a 14-a, cu doar cinci puncte strânse.

Dinamo vine după două înfrângeri consecutive în campionat! Formația lui Cosmin Contra a pierdut, acasă, cu UTA (0-1) și derby-ul cu FCSB (2-3), iar conducerea spaniolă pune deja presiune pe ”Guriță”. O nouă înfrângere pentru ”câini” ar agita puternic apele în ”haită”, mai ales că jocul lui Dinamo nu este deloc unul convingător.

În sezonul trecut, Craiova a câștigat ambele derby-uri cu Dinamo. Oltenii au câștigat cu 2-0 la București, iar în retur s-au impus cu 4-1. Ultimul succes al dinamoviștilor datează din 2018, atunci când Dinamo câștiga cu 3-0, după hattrick-ul lui Montini, fotbalist ajuns între timp la Astra Giurgiu.

Meciurile dintre Dinamo și Craiova au fost întotdeauna spectaculoase, iar partida de azi n-ar trebui să facă notă discordantă. Gazdele sunt obligate să câștige pentru a întrerupe seria proastă, în timp ce Craiova vrea să continue traseul perfect pentru a păstra avansul în fața rivalelor CFR și FCSB.

PONT: Ambele marchează - cotă 1,72 la Betano

Citește mai multe știri despre Dinamo - Craiova:

4 motive pentru care Dinamo - Craiova va fi un meci incendiar! Contra și Nistor, personaje cheie

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
1764061520284739
George Adrian Popescu  •  18 Octombrie 2020, 15:02

Si uite asa, ca sa nu isi dezminta neprofesionalismul autorul isi insoseste articolul cu o fotografie in care nu apare nici Nistot nici Contra. Oamenii acestia judeca fotbalul romanesc? Un altul ne povesteste ce mutare de senzatie a facut Universitatea in chiar ziua meciului aducandu-l in lot pe Burlacu desi acesta este revenit la Craiova de la inceputul campionatului. Care o fi mutarea de senzatie doar ziaristul stie.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează