GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Dinamo - FC Argeș: Cine vine-n „Groapă”... cu trei puncte pleacă? Trei PONTURI pentru meciul din Ștefan cel Mare

Articol de - Publicat luni, 15 martie 2021 01:58 / Actualizat luni, 15 martie 2021 01:59

Dinamo și FC Argeș se întâlnesc azi, de la 20:30, într-o partidă care va duce la final etapa a 27-a din Liga 1. În cazul unui succes, piteștenii vor ajunge la un punct de playoff și o vor menține pe Dinamo pe loc de baraj.

În startul sezonului, Dinamo, FC Argeș și Astra se luptau în subsolul clasamentului și își mai pasau ultima poziție din Liga 1. Acum, FC Argeș și Astra au ajuns să se lupte, cu șanse reale, pentru un loc de playoff, în timp ce „câinii” au rămas în zona retrogradării cu patru etape înainte de finalul sezonului regular. Dinamo are doar trei victorii pe teren propriu în acest sezon, la care se mai adaugă trei remize și șase înfrângeri în Ștefan cel Mare! Cu doar 13 puncte strânse, Dinamo e a patra cea mai slabă echipă în clasamentul jocurilor de acasă!

Chiar dacă se află într-o situație dramatică, Dinamo e văzută cu prima șansă de casele de pariuri în meciul cu FC Argeș, asta deși piteștenii sunt una dintre cele mai în formă echipe în acest final de sezon.

6etape consecutive fără victorie are Dinamo în acest moment

În meciul tur, Dinamo s-a impus cu 1-0, dar FC Argeș s-a reinventat în a doua parte a sezonului și va pune probleme serioase în Ștefan cel Mare. Echipa lui Gane, care ar putea fi la ultimul său meci pe banca dinamoviștilor, o primește pe FC Argeș după egalul de la Voluntari, 1-1, când n-a reușit să câștige deși a avut om în plus o bună bucată din meci.

Dincolo, FC Argeș și-a revenit rapid după eșecul cu CFR Cluj (0-5) și a câștigat cu 2-1 meciul de la Pitești cu Poli Iași, scor 2-1.

TREI PONTURI PENTRU DINAMO - FC ARGEȘ:

  • Sub 2,5 goluri - cotă 1,52 la Superbet
  • PSF X - cotă 1,67 la Fortuna
  • Peste 7,5 cornere - cotă 1,50 la Superbet

Vezi și alte PONTURI de azi:

Botoșani - Sepsi: O nouă remiză în drumul spre playoff? Două PONTURI pentru un meci cu pretenții europene

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
1661261537422411
Mecanicacd Srl  •  15 Martie 2021, 12:40

alberto boțoghină ,te-ai trezit?????????

coco1987
coco1987  •  15 Martie 2021, 11:39

Sa nu uitam ca in tur Dinamo a castigat printr o mare hotie .

Vezi toate comentariile (2)
Comentează