GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Dinamo - FCSB: Cine câștigă în „Derby de România”? Trei PONTURI pentru cel mai așteptat meci din Liga 1

Articol de - Publicat miercuri, 03 februarie 2021 11:25 / Actualizat miercuri, 03 februarie 2021 11:39

Dinamo - FCSB se joacă azi, de la 20:45, în primul episod din „Derby de România” în 2021 și în cea de-a 180-a întâlnire directă dintre cele două mari rivale. Chiar dacă gazonul nu se prezintă în condiții prea bune, duelul din Ștefan cel Mare se anunță unul spectaculos.

Dinamo și FCSB traversează momente total diferite. „Câinii” încearcă să reziste pe plan financiar cu ajutorul fanilor din DDB și caută să prindă un loc de playoff nesperat acum câteva etape, în timp ce FCSB se află pe primul loc în Liga 1 și pare în cea mai bună formă din ultimii ani.

În ultimele șase meciuri directe din campionat, Dinamo și FCSB au reușit de fiecare dată să marcheze. Mai mult, patru dintre aceste partide s-au terminat cu minimum trei reușite și n-ar fi deloc exclus să avem parte și în această seară de un meci spectaculos.

FCSB n-a mai câștigat un meci cu Dinamo gazdă din sezonul 2014/2015, atunci când roș-albaștrii erau conduși de Gâlcă și reușeau, la finalul acelui an competițional, să câștige toate trofeele puse în joc. FCSB s-a impus însă în ultimele trei confruntări cu Dinamo: două victorii în Cupa României (3-0 și 1-0), în sezonul trecut, și victorie cu 3-2 în partida tur din acest sezon.

Ultima victorie a lui Dinamo în fața FCSB-ului datează din februarie 2020, atunci când „câinii” câștigau cu 2-1, pe Arena Națională.

TREI PONTURI PENTRU DINAMO - FCSB:

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează