GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Dinamo Kiev - Ferencvaros: Lucescu are derby pentru Europa League! Trei PONTURI pe care le putem încerca la pariuri

Articol de - Publicat marti, 08 decembrie 2020 12:54 / Actualizat marti, 08 decembrie 2020 13:25

Dinamo Kiev - Ferencvaros se dispută azi, de la 22:00, în ultima partidă din cadrul grupelor UEFA Champions League. Cele două formații se bat pentru locul al 3-lea, poziție care duce în primăvara din Europa League.

Dinamo Kiev și Ferencvaros au doar un punct după cinci meciuri disputate în Liga Campionilor, obținut chiar după remiza din meciul direct, 2-2. În rest, ucrainenii și maghiarii n-au putut profita de perioadele mai slabe pe care le traversează Juventus și Barcelona și au bifat înfrângeri pe linie.

Mircea Lucescu e în fața unui nou meci extrem de important pentru Dinamo Kiev. Tehnicianul român poate prelungi parcursul ucrainenilor în Europa, în cazul în care va câștiga meciul de pe teren propriu cu Ferencvaros. Dinamo Kiev se poate califica și în cazul unei remize, dar e condiționată de scor: va trebui să fie 0-0 sau 1-1 pentru ca „Il Luce” să-și ducă echipa în primăvara din Europa League.

Serghei Rebrov, managerul lui Ferencvaros, revine astfel la Kiev, locul unde a cunoscut satisfacții mari atât ca jucător cât și ca antrenor. Rebrov nu e străin de duelurile cu Lucescu, cei doi fiind rivali în perioada în care tehnicianul român o antrena pe Șahtior Donețk.

Dinamo Kiev a câștigat, în weekend, deplasarea de la Mariupol, 2-1, și rămâne lider în Ucraina, cu 29 de puncte, la trei lungimi în fața lui Șahtior Donețk.

De cealaltă parte, Ferencvaros domină și ea competiția internă și a ajuns la a noua victorie stagională, după succesul obținut în fața celor de la DVTK, scor 3-1. Ferencvaros are deja șapte puncte în fața lui MOL Vidi în campionatul maghiar și se îndreaptă spre un nou titlu.

CE PUTEM PARIA LA DINAMO KIEV - FERENCVAROS:

  • Ambele echipe marchează - cotă 1,85 la Superbet
  • Egal la pauză sau la final - cotă 1,82 la Fortuna
  • Peste 2,5 goluri - cotă 1,92 la Unibet

Vezi și alte PONTURI de azi:

PSG - Bașakșehir: Francezii n-au voie să greșească! Pariu special cu Neymar în prim-plan + cotă excelentă pentru goluri multe

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close