GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

PSG - Bașakșehir: Francezii n-au voie să greșească! Pariu special cu Neymar în prim-plan + cotă excelentă pentru goluri multe

Articol de - Publicat marti, 08 decembrie 2020 12:32 / Actualizat marti, 08 decembrie 2020 13:35

PSG - Bașakșehir se joacă azi, de la 22:00, în ultima partidă a grupelor din UEFA Champions League. Francezii au nevoie de victorie în fața unei echipe fără miză pentru a se califica în primăvara din UCL.

E dramatism total în Grupa H din Liga Campionilor! United, PSG și Leipzig au toate câte nouă puncte înaintea ultimei etape. Totuși, nu e chiar un duel egal în lupta pentru calificare, în condițiile în care PSG are avantajul de a o întâlni pe Bașakșehir, formație fără obiectiv, în timp ce Man. United și Leipzig se bat între ele pentru un loc de calificare.

Desigur că e meritul PSG-ului că și-a făcut viața ușoară. Formația lui Tuchel, care tremura în urmă cu două runde, s-a trezit la timp și a bifat două succese mari cu United (3-1) și Leipzig (1-0), iar acum e favorită nu doar la calificare, ci și la câștigarea grupei.

În partida tur, PSG s-a impus la Istanbul cu 2-0, prin „dubla” lui Moise Kean. Neymar și compania pornesc cu prima șansă și în această seară, iar cota pentru un succes al francezilor este de doar 1,10. Evident, vom încerca să îmbunătățim acest lucru și vom merge pe mâna unor pariuri speciale la confruntarea de pe Parc des Princes.

CE PUTEM PARIA LA PSG - BAȘAKȘEHIR:

  • Neymar va fi faultat de minimum 5 ori - cotă 1,65 la Unibet
  • Peste 3,5 goluri în meci - cotă 1,68 la Superbet

Vezi și alte PONTURI de azi:

Dinamo Kiev - Ferencvaros: Lucescu are derby pentru Europa League! Trei PONTURI pe care le putem încerca la pariuri

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
cineva
cineva  •  08 Decembrie 2020, 13:30

*optiunea

cineva
cineva  •  08 Decembrie 2020, 13:27

:)))) tare obtiunea asta de pariere, de cate ori v a fi faultat neymar. Dar obtiunea cu de cate ori v a simula nu exista?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează