GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Emoții mari în grupele C și D de la Campionatul Mondial! Franța - Argentina ar putea fi șocul din optimi! Trei PONTURI pentru meciurile de miercuri din Qatar

Articol de - Publicat marti, 29 noiembrie 2022 21:31 / Actualizat marti, 29 noiembrie 2022 21:31

Ziua de miercuri mută emoțiile în grupele C și D de la Campionatul Mondial, iar din 8 echipe singura scăpată de griji este Franța, campioana en-titre reușind deja să obțină biletele de calificare pentru optimi. Restul de 7 echipă se luptă pentru trei locuri în faza eliminatorie a turneului din Qatar.

Australia - Danemarca și Tunisia - Franța se joacă de la ora 17:00, în timp ce duelurile Arabia Saudită - Mexic și Polonia - Argentina sunt programate de la 21:00.

Cu Franța deja calificată de pe primul loc în Grupa D, Australia, Danemarca și Tunisia se bat pentru locul secund. Tunisieni, mai mult cu șanse teoretice, pentru că închid grupa în fața Franței și au nevoie de ajutor și de la meciul celălalt din grupă. Dar Australia și Danemarca depind direct de ele pentru calificare. ”Cangurii” au și varianta egalului, pentru că au 3 puncte, în timp ce danezii, cu doar 1 punct, trebuie să câștige.

Francezii au locul 1 asigurat, așa că Didier Deschamps va face mai multe înlocuiri în 11-le de start. O parte dintre titulari vor fi odihniți pentru un posibil duel șoc în optimi cu Argentina, asta în cazul în care ”pumele” termină grupa pe poziția a 2-a.

E nebunie în Grupa C, acolo unde toate echipele au șanse reale de calificare. Polonia are 4 puncte și are un mic avans, Argentina și Arabia Saudită au câte 3 puncte, iar Mexic, cu doar 1 punct, pleacă din postura de outsider. Dar mexicanii pot depinde de ei, dacă își câștigă meciul cu Arabia Saudită ajung la 4 puncte și trebuie să spere că Polonia și Argentina nu termină la egalitate.

Argentina s-a salvat în primă instanță și continuă lupta de calificare. Victoria cu Mexic, 2-0, i-a făcut pe argentinienii lui Messi să urce pe locul 2, cu un golaveraj superior Arabiei Saudite. Pentru a fi siguri de calificarea în optimi de pe prima poziție și a evita astfel duelul cu Franța, argentinienii trebuie să câștige cu Polonia. Dincolo, trupa lui Lewandowski poate aborda duelul și la egal, un punct fiindu-i suficient pentru calificare.

Trei COTE de miercuri pentru Super Mondial:

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
dinamo100
dinamo100  •  30 Noiembrie 2022, 20:44

Scrieti lucruri gresite: Argentina se califica cu egal doar daca Arabia Saudita nu bate Mexicul!

Macondo
Macondo  •  30 Noiembrie 2022, 15:32

Danemarca nu ar trebui sa aibă probleme cu Australia atât din punct de vedere al valorii lotului cât și al experientei. Dar pot apărea surprize. În cealaltă grupa e mai complicat. Capul de afiș al zilei rămâne meciul Argentina-Polonia în care Argentina va avea mult de tras dacă vrea sa câștige și sa scape de emoții. Greu pentru ca va trebui sa atace iar Polonia îi va astepta pe contraatac. Argentina a mai patit-o cu echipe care știu sa se apere.(vezi meciul cu noi în 1994). Dacă nu marchează repede va avea mari probleme. Iar daca se va califica de pe locul 2 va avea probleme și mai mari cu Franța.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează