GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Everton - Liverpool: Merseyside Derby, mai așteptat ca niciodată! Patru pariuri excelente pentru super meciul de pe Goodison Park

Articol de - Publicat vineri, 16 octombrie 2020 23:17 / Actualizat sambata, 17 octombrie 2020 00:05

Everton - Liverpool se joacă sâmbătă, de la 14:30, și se anunță un derby extrem de spectaculos. Pare să fie un Merseyside Derby mai așteptat ca niciodată, în condițiile în care Everton e într-o formă senzațională și atacă, după mulți ani, o victorie în fața marilor rivali.

Episodul 288 din ”Merseyside Derby” e cel care produce cel mai mult freamăt în rândul suporterilor, în special pentru fanii lui Everton. Trupa lui Carlo Ancelotti are un început istoric de sezon, cu patru victorii în primele patru meciuri, și e lider în Premier League. Nu doar procentajul de 100% e încurajator pentru fanii lui Everton, ci și modul în care joacă echipa. Cu un Calvert Lewin absolut încântător, cu șase goluri marcate și patru meciuri în care a marcat la rând, cu un James Rodriguez reinventat, Everton e surpriza startului de sezon, iar mulți o compară deja cu ”miracolul Leicester”.

Liverpool putea să aibă și ea 4 din 4, dar ”cormoranii” s-au prăbușit dramatic în meciul cu Aston Villa. Înfrângere cu 2-7, în cel mai prost meci din mandatul lui Jurgen Klopp. Liverpool se va bucura de revenirea lui Mane, recuperat după coronavirus, iar suporterii se așteaptă ca echipa să arate total diferit față ce s-a întâmplat în haosul de pe Villa Park.

Ultimele trei deplasări ale lui Liverpool pe terenul lui Everton s-au terminat fix așa cum au început. Trei meciuri consecutive de 0-0, dar toți specialiștii se așteaptă la un meci cu multe goluri de această dată. Așa cum spuneam, Liverpool e dornică de revanșă, în timp ce Everton e într-o formă nesperat de bună. Rămâne doar de văzut cum Klopp și Ancelotti au reușit să-i țină în ritm pe fotbaliști în această pauză cauzată de jocurile echipelor naționale.

CE PUTEM PARIA LA EVERTON - LIVERPOOL:

  • Peste 2,5 goluri - cotă 1,55 la Superbet
  • Peste 9,5 cornere - cotă 1,51 la Fortuna
  • Ambele echipe marchează - cotă 1,52 la Betano
  • PSF X - 1,86 la Fortuna

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează