GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Everton - Manchester City: Cine profită de pașii greșiți ai rivalelor? Două PONTURI pentru derby-ul zilei în Premier League

Articol de - Publicat luni, 28 decembrie 2020 09:15 / Actualizat luni, 28 decembrie 2020 12:02

Everton - Manchester City se joacă azi, de la 22:00, într-o partidă care contează pentru runda a 16-a din Premier League. Cele două echipe pot profita de pașii greșiți făcuți de rivale în etapa de „Boxing Day”.

Liverpool, Leicester, United și Tottenham n-au găsit cheia succesului după Crăciun și toate s-au ales cu un singur punct în clasament. E șansa perfectă pentru Everton de a o egala la puncte pe Liverpool, în fruntea ierarhiei, sau pentru City de a reduce la doar trei puncte diferența față de „cormorani”.

Everton și-a regăsit forma excelentă pe care o arătase și în debutul de sezon și are patru victorii consecutive în Premier League. Elevii lui Ancelotti o întâlnesc pe City după ce i-au învins, pe rând, pe Chelsea (1-0), Leicester (2-0), Arsenal (2-1) și Sheffield (1-0).

Nici Manchester City nu mai pare atât de nesigură ca în etapele de început, iar „cetățenii” au mai recuperat din punctele pierdute. Guardiola a adus mai mult pragmatism în jocul lui City, iar fosta campioană a Angliei e neînvinsă în ultimele șase meciuri din Premier League. De altfel, City n-a mai pierdut niciun meci de la înfrângerea cu Tottenham, 0-2, din finalul lunii noiembrie. S-au adunat de atunci 10 meciuri la rând fără eșec pentru Guardiola.

CITY O DOMINĂ TOTAL PE EVERTON

În ultimii ani, Everton a dezvoltat un complex în fața lui Manchester City. „Caramelele” n-au mai câștigat în fața lui City din 2017, când se impuneau cu 4-0. De atunci, cele două echipe s-au mai întâlnit de șase ori, iar cinci meciuri s-au terminat cu succesul „cetățenilor”, în timp ce un joc s-a încheiat la egalitate, 1-1.

PONT: Ambele echipe marchează - cotă 1,80 la Superbet

PONT: Peste 2,5 goluri - cotă 1,65 la Unibet

Vezi și alte PONTURI de azi:

Chelsea - Aston Villa: Fanii pun presiune pe Lampard! Ce putem paria cu încredere la duelul de pe Stamford Bridge

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close