GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Chelsea - Aston Villa: Fanii pun presiune pe Lampard! Ce putem paria cu încredere la duelul de pe Stamford Bridge

Articol de - Publicat luni, 28 decembrie 2020 12:00 / Actualizat luni, 28 decembrie 2020 12:01

Chelsea - Aston Villa se joacă azi, de la 19:30, într-o partidă care contează pentru etapa a 16-a din Premier League. Echipa lui Frank Lampard caută să se revanșeze în fața suporterilor după eșecul usturător din derby-ul cu Arsenal, scor 0-3.

Frank Lampard e sub presiune la Chelsea, după ce „albaștrii” au ajuns la trei înfrângeri în ultimele cinci meciuri de campionat. „Învins de echipa U23 a lui Arsenal”, așa cum l-au taxat fanii, Lampard trebuie s-o readucă rapid pe Chelsea în zona locurilor de Liga Campionilor.

Înainte de jocul cu Villa, Chelsea ocupă locul opt, cu 25 de puncte, la egalitate cu adversara de azi, cu mențiunea că Aston Villa are două jocuri în minus față de londonezi.

Aston Villa e surpriza plăcută din acest sezon în Premier League. Echipa lui Dean Smith are deja opt victorii stagionale și vine pe Stamford Bridge după două succese consecutive și patru meciuri fără înfrângere în campionat. 3-0 cu Palace și tot 3-0 cu West Brom sunt rezultatele cu care Villa produce agitație la Londra, înaintea jocului cu Chelsea.

Aston Villa n-a mai câștigat în fața lui Chelsea din 2014, atunci când se impuneau pe Villa Park, în timp ce ultimul succes al „leilor” pe Stamford Bridge datează din 2011. Nici după revenirea în Premier League Villa n-a fost mai norocoasă cu Chelsea.

În sezonul trecut, Chelsea a câștigat, de fiecare dată cu 2-1, ambele partide disputate împotriva lui Aston Villa.

PONT: Peste 2,5 goluri - cotă 1,62 la Fortuna

Vezi și alte PONTURI de azi:

Everton - Manchester City: Cine profită de pașii greșiți ai rivalelor? Două PONTURI pentru derby-ul zilei în Premier League

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează