GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  CAMPIONATE

Fanii fotbalului se plictisesc: Topul stadioanelor din Olanda în funcție de distanța până la primul coffeeshop!

Articol de - Publicat miercuri, 18 martie 2020 18:15

Din lipsă de meciuri, suporterii vizionează partide înregistrate sau faze antologice din fotbal. Și, desigur, nu lipsesc de pe rețelele de socializare. 

Probabil că, până acum, nu ați avut niciodată timp să vă întrebați anumite lucruri. Totuși, pentru unii dintre cei care stăm acasă în această perioadă, timpul nu mai este un lux, ci o povară. Astfel, gândurile zboară către diferite dileme pe care, în general, nu ne-am fi dat seama că le avem. Sau, altfel spus, cine s-ar fi gandit, în vremuri normale, să facă un top al cluburilor din Olanda în funcție de distanța ce le separă de cel mai apropiat coffeeshop?! Ei bine, un suporter olandez s-a pus pe treabă! Iată ce a rezultat.

Fericirea e la 222 de metri distanță

Imaginați-vă fanul olandez, plecând de la stadion și intrând într-un coffeeshop aflat la doar câteva sute de metri distanță. Probabil e cătrănit sau poate e chiar vesel, de ce nu?! Până la urmă, nu cunoaștem fotbalul batav într-atât de bine încât să ne dăm seama dacă suporterul de rând intră într-un coffeeshop de bucurie sau pentru că e nefericit. În oricare dintre situații, cel care vrea să intre într-un loc de acest gen ar fi bine să fie un suporter al lui PSV, pentru că Phillips Stadium are un coffeeshop la doar 222 de metri distanță!

Pe locul doi e clubul Ajax, al cărui stadion e separat prin 519 metri de un astfel de local. Dacă în Eredivisie, la egalitate de puncte, s-ar face departajarea măsurând distanța față de renumitele locuri, atunci Twente ar fi cea mai defavorizată echipă. Stadionul său e la 4140 de metri de primul coffeeshop. Această distanță ar fi aproximativ egală cu cea pe care ar acoperi-o într-un meci un jucător schimbat la pauză. Sau jumătate din ea, dacă jucătorul în cauză decide să își înece amarul la Coffeeshop Miami. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează