GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  GERMANIA

Fără victorie de la mijlocul lui ianuarie, Schalke speră să își revină duminică, în fața lui Augsburg

Articol de - Publicat marti, 19 mai 2020 21:50

Duminică, de la 14:30, Schalke primește vizita lui Augsburg, într-o partidă care pune față în față două echipe cu un parcurs dezastruos în ultimele runde. 

În ultimele 10 etape, Augsburg are 8 înfrângeri, în vreme ce Schalke, în aceeași perioadă, are 4 înfrângeri și 5 remize! În tur, Schalke s-a impus cu 3-2 în deplasare. 

Heiko Herrlich nu și-a ajutat echipa

Heiko Herrlich a preluat-o pe Augsburg în timpul întreruperii campionatului, dar nu a putut sta pe bancă la partida pierdută acasă, 1-2 contra lui Wolfsburg, deoarece a fost suspendat pentru încălcarea regulilor carantinei (detalii aici). Echipa sa a evoluat modest în ultima etapă, nefiind capabilă să pună probleme serioase adversarului, iar golul marcat a venit ca urmare a unei erori a unui fundaș advers, care a trimis balonul spre propria poartă. 

Ceea ce a ieșit în evidență în mod particular, pe lângă sterilitatea din atac, a fost faptul că Augsburg s-a chinuit serios să facă față pressingului lui Wolfsburg, fiind incapabilă în repetate rânduri să iasă cu mingea din jumătatea sa de teren. 

Clasamentul din Germania

Schalke nu e suficient de agresivă

Schalke a început curajos cu Dortmund, mizând pe cartea unui pressing asiduu, o armă de care va avea nevoie și în această etapă. Totuși, nu a fost capabilă să susțină fizic acest pressing și, după ce a încasat primul gol și-a pierdut concentrarea, determinarea și agresivitatea. La cel din urmă capitol, cel al agresivității, chiar are probleme reale. Contra puternicei Dortmund, o rivală care ar fi trebuit să o motiveze serios, Schalke a făcut doar 8 faulturi în întreaga partidă!

Apărarea a șubrezit și ea încrederea echipei. Cu trei oameni pe linia de fund, Schalke a gafat în repetate rânduri, iar faza de la primul gol încasat mai fusese încercată de Dortmund de 2-3 ori în primele 25 de minute. Cel mai slab om din defensivă a fost Salif Sane, însă nici portarul Marcus Schubert, la cei doar 21 de ani, nu a primit notă de trecere, nereușind să scoată nimic pe durata întâlnirii. 

Date statistice și cote pentru pariuri

  • În meciurile lui Augsburg se înregistrează a treia medie de goluri a campionatului (3.5 pe etapă) - Schalke marchează 2+, cota 1.97
  • Augsburg e echipa cu cea mai mică posesie din campionat, 40.2% - 1 solist, cota 2.00
  • Augsburg e echipa din Bundesliga cu cea mai mică medie a paselor reușite, 69.5% - Gazdele marchează în ambele reprize, cota 2.98
  • Schalke a pierdut acasă doar cu Leipzig și Bayern în acest sezon - Gazdele marchează în prima repriză, cota 1.81
  • Schalke are 6 victorii și 2 remize în ultimele 8 meciuri jucate acasă cu Augsburg - 1 fără remiză, cota 1.40

Mai multe știri de pariuri pe secțiunea dedicată, AICI!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează