GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  LIGA 1

FC Argeș - Craiova: Cei mai slabi vs. cei mai buni! Cotă excelentă pentru vizita oltenilor la Pitești

Articol de - Publicat vineri, 25 septembrie 2020 11:45 / Actualizat vineri, 25 septembrie 2020 12:24

FC Argeș și CS U Craiova se întâlnesc azi, de la 21:00, în a doua partidă a etapei cu numărul cinci din Liga I. Echipa lui Cristiano Bergodi vrea să rămână cu punctaj maxim și după vizita de la Pitești.

Craiova e singura echipă din Liga I care a reușit să câștige toate meciurile în primele patru etape din Liga I. Oltenii au trecut, pe rând, de Sepsi (1-0), Astra (2-0), Viitorul (4-1) și Voluntari (2-1) și pleacă din postura de favorită în meciul cu nou-promovata FC Argeș. Dacă oltenii sunt cei mai buni din Liga I, piteștenii sunt cei mai slabi. Trupa lui Ionuț Badea a strâns doar un punct, după revenirea pe prima scenă.

FC Argeș a pierdut meciurile cu Botoșani (2-3), Mediaș (0-2) și FCSB (0-3), iar unicul punct a fost obținut grație remizei de pe teren propriu cu UTA, o altă nou-promovată. În rest, piteștenii par o candidată certă la retrogradare, dacă nu vor reuși să schimbe ceva rapid la nivelul jocului.

Rămasă fără Europa League, după eliminarea rușinoasă de la Tbilisi, Craiova s-a ”răzbunat” în campionat. Chiar dacă au tremurat la debutul de la Sepsi, oltenii au arătat bine spre foarte bine în restul partidelor, iar cota pentru victoria lui Koljic și compania este una foarte bună.

PONT: Victorie Craiova - cotă 1,50 la Betano

Citește și alte știri despre Liga I:

Fost fotbalist de prima divizie, mort într-un accident teribil de mașină

Dusan Uhrin, gata să se judece cu Gaz Metan! Ultimele detalii de la Mediaș

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
albalbastru72
albalbastru72  •  25 Septembrie 2020, 13:28

Hai baieti,nu trebuie sa intrati in teren pe virfuri,nimic nu e cistigat dinainte,concentrare,ATITUDINE,disponibilitate la efort si altruism,astea aduc victorii.De asemenea,mai multa dinamica in faza de costructie pe flancul drept,la Vladoiu si Ivan.Bafta,hai Craiova forza Stiinta!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează