GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

FC Argeș - FCSB: Roș-albaștrii nu vor surprize la Pitești! Două PONTURI pentru ultimul meci al zilei din Liga 1

Articol de - Publicat marti, 26 ianuarie 2021 14:54 / Actualizat marti, 26 ianuarie 2021 15:06

FC Argeș și FCSB se întâlnesc azi, de la 19:45, într-o partidă din cadrul rundei a 19-a din Liga 1. Roș-albaștrii caută a 14-a victorie stagională și vor să pună din nou patru puncte în fața rivalei CFR Cluj, care va juca împotriva Astrei în această etapă.

FCSB a alternat victoriile cu remizele în ultima perioadă și caută acum să lege două succese consecutive. Băieții lui Toni Petrea vin după succesul obținut destul de greu în fața celor de la FC Voluntari, scor 2-1, și vor merge pe un teren care a devenit tot mai complicat în ultima perioadă.

FC Argeș a reușit să depășească perioada grea din startul sezonului, iar piteștenii sunt neînvinși în ultimele cinci etape de campionat. Argeșul o primește pe FCSB după succesul dramatic obținut în deplasarea de la Arad, 2-1 cu UTA, și ar putea ajunge la 21 de puncte în cazul în care va reuși surpriza și va învinge liderul din Liga 1.

În tur, FCSB s-a impus cu 3-0, grație hattrick-ului semnat de Dennis Man. Totuși, FC Argeș a reușit să se obișnuiască mai bine cu aerul mai tare din prima ligă, iar meciul retur s-ar putea să fie unul ceva mai echilibrat. În acest moment, piteștenii ocupă poziția a 12-a, cu 18 puncte strânse în 18 jocuri.

CE PUTEM PARIA LA FC ARGEȘ - FCSB:

  • Peste 2,5 goluri - cotă 1,95 la Fortuna
  • Peste 8,5 cornere - cotă 1,60 la Unibet

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează