GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  ROMÂNIA // LIGA 1

FC Botoșani - CFR Cluj: Gazdele, 16 puncte din 18 posibile în ultimele 6 etape jucate acasă

Articol de - Publicat sambata, 20 iunie 2020 10:02 / Actualizat sambata, 20 iunie 2020 10:02

FC Botoșani - CFR Cluj, cel de-al doilea meci al etapei cu numărul patru din playoff, se joacă azi, de la ora 20:00. Ardelenii sunt pe prima poziție a clasamentului, cu 33 de puncte, în vreme ce moldovenii sunt pe locul 5, cu 24 de puncte, dar au disputat o partidă mai puțin. 

În sezonul regulat, fiecare dintre cele două combatante s-a impus pe teren propriu. CFR a câștigat cu 4-1 în tur, iar Botoșaniul și-a luat revanșa în retur, scor 2-1. 

Dan Petrescu: „Va fi cel mai greu meci, mai greu decât cu FCSB” 

Înainte de oprirea campionatului, Botoșani avusese o serie foarte bună de rezultate pe teren propriu, cu 5 victorii și 1 remiză în 6 etape. Elevii lui Croitoru nu au putut juca în prima etapă de la reluare, deoarece doctorul echipei a fost depistat pozitiv la testările pentru coronavirus, ceea ce înseamnă că pentru Botoșani, meciul de azi e primul oficial din ultimele trei luni și jumătate. 

Antrenorul oaspeților, Dan Petrescu, vede în formația din Moldova o posibilă candidată la titlu, conform declarațiilor de la conferința de presă dinaintea partidei. În stilul caracteristic, Petrescu a spus că „va fi foarte greu, poate cel mai greu meci, mai greu decât cu FCSB” (detalii aici). În prima etapă de la reluare, CFR Cluj a învins FCSB, scor 1-0. 

Pont pentru pariuri: Pauză sau final X, cota 1.78 la Superbet

  • CFR Cluj a câștigat doar 4 dintre cele 14 deplasări ale sezonului
  • În sezonul regulat, clujenii au câștigat 67% din puncte acasă și 33% în deplasare
  • CFR este echipa cu cel mai bun atac și cea mai bună apărare (54-17)
  • FC Botoșani a încheiat sezonul regulat pe locul 3
  • În cele 28 de etape de până acum, Botoșani a reușit același bilanț și acasă, și în deplasare (6 v-5 e-3 î)

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează