GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  EUROPA LEAGUE

FC Botoșani - Shkendija: Moldovenii sunt favoriți la calificare!

Articol de - Publicat joi, 17 septembrie 2020 09:04 / Actualizat joi, 17 septembrie 2020 09:52

FC Botoșani - Shkendija, partida din turul 2 de calificare în grupele Europa League, se joacă azi, de la ora 18:45. Calificarea se decide într-o singură manșă, iar învingătoarea va întâlni în turul 3 echipa calificată din întâlnirea Lokomotiv Plovdiv - Tottenham. 

Atât FC Botoșani, cât și Shkendija, sunt neînvinse în noul sezon. Botoșănenii sunt pe locul 2 în campionat, cu două victorii și o remiză, în vreme ce macedonenii sunt lideri în competiția internă, având 3 victorii și două rezultate de egalitate. Conform cotelor oferite de casele de pariuri, moldovenii sunt favoriți la calificare, având o cotă de 1.42, în vreme ce Shkendija are cota 2.85. 

Shkendija a terminat sezonul trecut pe locul 3 în Macedonia, iar în primul tur de calificare în grupele Europa League a învins formația azeră Sumqayit, scor 2-0, în deplasare. FC Botoșani a încheiat ultima ediție a Ligii 1 pe poziția a 4-a și a ajuns în turul al doilea după ce a trecut de Ordabasy, din Kazahstan, 2-1, în deplasare. Dacă trece de Shkendija, FC Botoșani va juca cu învingătoarea dintre Tottenham și Lokomotiv Plovdiv, pe teren propriu, peste o săptămână.

Organizarea defensivă încă ridică semne de întrebare

Echipa lui Marius Croitoru a început sezonul având probleme de organizare în faza defensivă însă lucrurile s-au mai reglat pe parcurs. În prima etapă, în victoria cu FC Argeș, 3-2 în deplasare, apărarea a lăsat de dorit. Apoi, în runda cu numărul 2, a venit categoricul 4-0 obținut în fața modestei rivale Poli Iași însă, la 0-0, în minutul 54, adversarii au rămas în 10 oameni. În ultima întâlnire din campionat, contra lui Dinamo, în care a arătat o bună organizare defensivă, FC Botoșani a înscris în minutul 37, apoi s-a retras în apărare. 

De partea cealaltă, macedonenii au marcat în fiecare din cele 6 partide din noul sezon și au primit gol doar în două dintre acestea. 

Pont: 2-4 goluri, cota 1.50 la Superbet

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează