GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

FCSB - Botoșani: Cota pentru victoria gazdelor a scăzut puternic! Cum ne salvăm cu un pariu COMBO excelent

Articol de - Publicat sambata, 07 noiembrie 2020 12:26 / Actualizat sambata, 07 noiembrie 2020 12:44

FCSB - FC Botoșani se joacă azi, de la 21:45, pe Arena Națională, într-o partidă din cadrul etapei a 10-a din Liga I. Bucureștenii pot trece pe primul loc în cazul unui succes, după ce Craiova a pierdut, acasă, cu Chindia.

FCSB are șansa să devină lider în Liga I, iar pentru asta trebuie s-o învingă pe FC Botoșani, formație care i-a făcut probleme mari în sezonul trecut. De această dată, băieții lui Croitoru par victime sigure, dacă ținem cont atât de forma de moment, cât și de problemele mari de lot pe care le are trupa din Botoșani.

FCSB are 21 de puncte după 9 runde și vine după patru succese consecutive în Liga I. Echipa lui Toni Petrea a marcat nouă goluri în ultimele trei meciuri și n-a scos niciodată balonul din poartă. Roș-albaștrii au cel mai bun atac din campionat, 24 de goluri, și vor să oprească seria de trei meciuri la rând cu Botoșani în care n-au reușit să câștige.

FC Botoșani e într-o perioadă grea, iar postul lui Marius Croitoru începe să se clatine. Moldovenii au căzut până pe poziția a 9-a, au patru înfrângeri în ultimele cinci etape, și vin pe Arena Națională după înfrângerea neașteptată cu UTA, 2-3, chiar pe teren propriu.

5 JUCĂTORI CU COVID-19 ARE FC BOTOȘANI

Marius Croitoru nu se va putea baza pe cinci fotbaliști depistați pozitiv cu coronavirus! Pe lângă Haruț, infectat de la echipa națională de tineret, Chindriș, Ashkovski, Braun și Ongenda au și ei COVID-19 și vor lipsi de pe gazon în perioada următoare.

Tocmai din acest motiv, cota pentru victoria FCSB-ului a scăzut în ultimele ore! La începutul săptămânii, FCSB avea cote între 1,60 și 1,65 pentru victorie, în timp ce azi cota pentru un succes al gazdelor a ajuns la 1,35 sau 1,40.

PONT: Victorie FCSB și peste 1,5 goluri în meci - cotă 1,65 la Superbet

ÎNCĂ TREI PONTURI PENTRU FCSB - BOTOȘANI

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează