GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

FCSB - Botoșani: Își revin roș-albaștrii în fața „victimei” preferate? Cum s-au modificat cotele la pariuri în ultimele zile + două PONTURI bune de jucat

Articol de - Publicat duminica, 18 aprilie 2021 14:34 / Actualizat duminica, 18 aprilie 2021 14:35

FCSB - Botoșani se joacă azi, de la 21:00, în meciul care va închide prima etapă din playoff-ul Ligii 1. Roș-albaștrii vor avea avantajul de a juca după rivala CFR Cluj și de a cunoaște astfel ce e de făcut pentru a-și păstra prima poziție în continuare!

Partidele dintre FCSB și Botoșani au dat întotdeauna apă la moară suspicioșilor din cauza palmaresului excelent pe care bucureștenii îl au în fața echipei lui Marius Croitoru. Din cele 18 confruntări directe din Liga 1, FCSB și-a adjudecat 13, în timp ce Botoșani a reușit să câștige o singură dată, iar alte patru jocuri s-au terminat la egalitate.

FCSB vine după trei meciuri fără victorie, dacă punem la socoteală și Supercupa pierdută în fața CFR-ului, iar criza de formă pe care o traversează trupa lui Toni Petrea a făcut ca agențiile de pariuri să ridice neașteptat de mult cotele pentru un succes al roș-albaștrilor.

12 punctele separă pe FCSB (33 pct) și FC Botoșani (21 pct) la startul playoff-ului

În urmă cu câteva zile, imediat după ce s-au cunoscut echipele calificate și programul din playoff, FCSB avea cote între 1,35 și 1,45 pentru un succes în fața Botoșaniului, formație aflată pe ultimul loc din playoff. Accidentările și jocul modest al roș-albaștrilor au influențat cotele de la pariuri: FCSB are acum cote între 1,60 și 1,75 pentru un succes în fața unui adversar pe care l-a bătut de fiecare dată când a vrut cu adevărat!

DOUĂ PONTURI PENTRU FCSB - BOTOȘANI

  • FCSB câștigă - cotă 1,67 la Superbet
  • Peste 8,5 cornere - cotă 1,70 la Unibet

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
orlick
orlick  •  18 Aprilie 2021, 16:36

Anul trecut în playoff Steaua a scos doar doua egaluri cu Botoșani, in timp ce CFR a obținut doua victorii. Chiar merita sa negati realitatea și sa va faceți de ras doar din cauza urii?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează