GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

FCSB - Poli Iași: Roș-albaștrii, la primul meci fără golgheterul Man! Trei PONTURI pe care le putem încerca azi

Articol de - Publicat sambata, 30 ianuarie 2021 11:55 / Actualizat sambata, 30 ianuarie 2021 12:07

FCSB - Poli Iași se joacă azi, de la 20:15, într-o partidă din cadrul etapei a 20-a din Liga 1. Roș-albaștrii vor fi nevoiți să se descurce fără Dennis Man, transferat în această săptămână în Serie A, la Parma.

Partida dintre FCSB și Poli Iași este una a contrastelor. Liderul la zi din Liga 1 și echipa cu cel mai bun atac din România va înfrunta ultima clasată și, în același timp, formația cu cea mai slabă apărare din campionat. 44 de goluri a înscris FCSB în 19 etape, în timp ce Poli Iași a încasat 41 de goluri.

FCSB vrea să recupereze punctele pierdute la Pitești, după 0-0 cu FC Argeș, și speră să profite de degringolada de la Poli Iași. Moldovenii au rămas fără antrenor, după ce Daniel Pancu a fost demis, și vin pe Arena Națională după o serie de trei înfrângeri consecutive.

În tur, Poli Iași s-a impus cu 5-2, la capătul unui meci în care roș-albaștrii nu s-au putut baza pe mai mulți jucători din cauza problemelor provocate de coronavirus. De atunci, roș-albaștrii au legat o serie impresionantă de victorii și au urcat pe prima poziție în Liga 1. O singură dată a mai pierdut FCSB de la acea înfrângere de la Iași, în fața CFR-ului, 0-2, tot în deplasare.

CE PUTEM PARIA LA FCSB - POLI IAȘI:

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează