GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

FCSB - Sepsi: Presiune imensă pe Edi Iordănescu și Leo Grozavu! Trei PONTURI pentru confruntarea de pe Arena Națională

Articol de - Publicat luni, 23 august 2021 12:58 / Actualizat luni, 23 august 2021 15:46

FCSB și Sepsi se întâlnesc azi, de la 21:30, într-o partidă care închide runda a 6-a din Liga 1. Partida de pe Arena Națională va consemna debutul lui Edi Iordănescu într-un nou mandat la gruparea roș-albastră.

FCSB - Sepsi este un duel care pune față în față două echipe cu un start modest de sezon. Bucureștenii sunt pe poziția a 7-a, cu 8 puncte în 5 meciuri, și au deja un minus de 10 puncte față de liderul CFR Cluj. Dincolo, Sepsi stă și mai prost: covăsnenii sunt pe locul 14, cu doar 4 puncte acumulate în acest start de sezon. Echipa lui Leo Grozavu are trei înfrângeri consecutive în Liga 1.

FCSB n-a mai câștigat de doi ani un meci în fața lui Sepsi în Liga 1. În 2019, roș-albaștrii o învingeau pe Sepsi cu 2-1. De atunci, FCSB s-a mai impus doar în finala Cupei României, în timp ce ultimele patru dueluri din campionat au adus trei remize și un succes pentru gruparea din Sfântu Gheorghe.

7 goluria înscris FCSB în acest start de sezon! Al doilea cel mai bun atac, la egalitate cu CSU Craiova (un meci în plus) și Rapid (un meci în plus)

Edi Iordănescu și Leo Grozavu sunt doi antrenori cu o presiune imensă pe umeri. Unul încearcă să debuteze cu dreptul și să câștige încrederea patronului, în timp ce altul se chinuie să-și păstreze job-ul și să redreseze startul catastrofal de sezon.

Trei PONTURI pentru FCSB - Sepsi:

  • Egal la pauză sau la final - cotă 1,82 la Fortuna
  • Sub 2,5 goluri - cotă 1,75 la Superbet
  • Peste 8,5 cornere - cotă 1,60 la Betano
West Ham - Leicester: Se păstrează tradiția și vedem goluri multe azi? Trei PONTURI cu cote mari pentru meciul zilei din Premier League
PONTURI PARIURI
West Ham - Leicester: Se păstrează tradiția și vedem goluri multe azi? Trei PONTURI cu cote mari pentru meciul zilei din Premier League

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează