GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

West Ham - Leicester: Se păstrează tradiția și vedem goluri multe azi? Trei PONTURI cu cote mari pentru meciul zilei din Premier League

Articol de - Publicat luni, 23 august 2021 12:58 / Actualizat luni, 23 august 2021 15:43

West Ham primește vizita lui Leicester, azi, de la 22:00, într-o partidă care va trage cortina peste a doua etapă din Premier League. Ambele formații au început cu victorie sezonul și caută să prelungească forma bună și după meciul direct.

Ultimele confruntări dintre West Ham și Leicester s-au lăsat cu goluri multe, așa că pariorii pot profita din nou dacă pe Stadionul Olimpic din Londra va fi din nou spectacol. West Ham a câștigat cu 4-2 în prima etapă cu Newcastle, în timp ce Leicester a fost pe mod economic la debut, doar 1-0 cu Wolverhampton.

În ultimele 9 meciuri directe, West Ham și Leicester au produs minimum două reușite, în timp ce statistica e și mai îmbucurătoare pentru ultimele 5 confruntări: toate au adus cel puțin trei goluri.

Ultimul duel direct s-a terminat cu victoria lui West Ham, scor 3-2. De altfel, „ciocănarii” au câștigat ambele dueluri cu Leicester din sezonul trecut, impunându-se și în deplasare, la scor de neprezentare, 3-0.

Oaspeții au mai multe probleme de lot, Brendan Rodgers neputând conta pe Ryan Bertrand, depistat pozitiv la COVID-19, Evans, Fofana, Justin, Mendy și Vestergaard (toți accidentați). Vestea bună e că Maddison, decarul fostei campioane din Premier League, a fost recuperat și va fi titular în această seară.

Trei PONTURI pentru West Ham - Leicester:

  • Peste 2,5 goluri - cotă 1,85 la Superbet
  • Gol în ambele reprize - cotă 1,70 la Superbet
  • Ambele echipe marchează - cotă 1,67 la Unibet
FCSB - Sepsi: Presiune imensă pe Edi Iordănescu și Leo Grozavu! Trei PONTURI pentru confruntarea de pe Arena Națională
PONTURI PARIURI
FCSB - Sepsi: Presiune imensă pe Edi Iordănescu și Leo Grozavu! Trei PONTURI pentru confruntarea de pe Arena Națională

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează