GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Ferencvaros - Molde: La ce să ne așteptăm după 3-3, în tur? Cotă excelentă pentru un pariu special

Molde - Ferencvaros // sursă foto: moldefk.no
Molde - Ferencvaros // sursă foto: moldefk.no

Articol de - Publicat marti, 29 septembrie 2020 17:33 / Actualizat marti, 29 septembrie 2020 18:03

Ferencvaros - Molde se joacă azi, de la 22:00, în returul playoff-ului din Liga Campionilor. În tur, în Norvegia, a plouat cu goluri. A fost 3-3, la capătul unei partide cu multe faze de poartă și răsturnări de scor.

Înaintea meciului tur, Molde era considerată favorită la casele de pariuri. Atât pentru primul joc cât și pentru calificarea în grupele UCL. Acum, lucrurile s-au schimbat, după 3-3 în prima manșă. Ferencvaros are 2,10 la victorie, în timp ce Molde primește o cotă de 3,00 pentru victorie. Cât despre formația care avansează în grupele Ligii Campionilor, situația e clară: Ferencvaros are cotă 1,38 pentru o prezență la masa bogaților, în timp ce Molde a primit, din nou, o cotă de 3,00.

Ferencvaros e neînvinsă în campionat (două victorii și un egal), dar ungurii și-au amânat partidele din campionat pentru a se focusa pe dubla de foc cu Liga Campionilor. Dacă în Ungaria pare că e obiectiv național ca Ferencvaros să ajungă în grupele Champions League, Molde n-a avut parte de același tratament și asta s-a văzut în campionat.

Cu gândul la ce se întâmplă în Liga Campionilor, Molde a pierdut în ultimele trei etape din prima ligă norvegiană. Înfrângeri cu Viking (2-3), Valerenga (1-2) și, de curând, cu Sandefjord, chiar acasă, 0-1. Prestațiile catastrofale, cu patru înfrângeri în ultimele cinci etape, au dus-o pe Molde pe poziția a 4-a, la 19 puncte de liderul Rosenborg, după 19 runde jucate în Norvegia.

În cazul în care vă gândiți, din nou, la un meci spectaculos, trebuie să știți că agențiile de pariuri oferă o cotă bună pentru peste 2,5 goluri: 1,56. Totuși, recomandarea noastră va fi pe un pariu special de această dată.

PONT: Peste 9,5 cornere - 1,65 la Unibet

Vezi și alte ponturi de azi:

Dinamo Kiev - Gent: ”Il Luce”, la 90 de minute de grupele Ligii. Ce pariu poate fi câștigător în doar 15 minute

Getafe - Betis: Încrâncenare maximă și goluri puține? La ce se așteaptă casele de pariuri și cum putem profita

Tottenham - Chelsea: Își bate elevul din nou profesorul? Duelul Mourinho vs. Lampard din Cupa Ligii aduce o cotă bună

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează