GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  EUROPA LEAGUE

Finala Europa League. Cele mai importante date statistice. Cine stă mai bine în ofensivă

Articol de - Publicat vineri, 21 august 2020 12:20 / Actualizat vineri, 21 august 2020 12:48

Finala Europa League, programată azi, de la ora 22:00, pe RheinEnergieStadion din Köln, aduce față în față două formații care au obținut rezultate foarte bune în finalul de sezon. 

Sevilla vine după o serie de 20 de partide fără înfrângere, în vreme ce Inter a pierdut doar unul din ultimele 17 meciuri. 

Procentual, Inter stă mai bine în ofensivă

De la trecerea în formatul în care finala se joacă într-o singură manșă, în sezonul 1997-98, s-au disputat 21 de finale. În 14 dintre acestea s-au marcat câte cel puțin 3 goluri, iar în 11 au marcat ambele formații. 

Ambele marchează în aceeași reprizăCota
Da2.25
*cotă oferită de Fortuna 

Sevilla (20 goluri) este a treia cea mai bună marcatoare a actualei ediții, după Man. Utd (25) și Basel (21). Dar, raportat la numărul de partide disputate, Inter stă mai bine. Spaniolii au o medie de 1.82 goluri marcate pe meci, iar Inter, care a înscris 13 goluri în 5 partide, are o medie de 2.6 goluri pe meci. 

În privința golurilor primite, raportul e asemănător: 0.45 pe meci pentru spanioli, respectiv, 0.4 pentru italieni. Inter a venit din Liga Campionilor, așa că a jucat doar 5 meciuri în Europa League, dar le-a câștigat pe toate și, de fiecare dată, a marcat câte cel puțin 2 goluri. 

Inter marchează în ambele reprizeCota
Da3.25
*cotă oferită de Fortuna 

Spaniolii au pasat mai bine

Sevilla e echipa cu cel mai mare procentaj al paselor reușite, 89%, și cea care a avut cea mai bună posesie, 66%. Datele spaniolilor sunt mai bune decât ale italienilor, care au 84% procentaj al paselor reușite și 48% posesie. 

Posesia mingiiCota
Sevilla peste 56.5%1.90
*cotă oferită de Superbet 

Casele de pariuri o cotează pe Inter drept favorită la câștigarea trofeului, în ciuda faptului că Sevilla este echipa care a câștigat de cele mai multe ori competiția (de 5 ori). 

Câștigă trofeulCota
Inter1.68
Sevilla2.42
*cote oferite de Betano 

Un alt capitol interesant e cel ce privește numărul de cornere. Sevilla are cel mai mare procentaj al cornerelor primite, 7 pe meci, în vreme ce Inter e în coada acestui top, cu doar 4.2. De asemenea, Interul a cedat mai multe cornere, 5 pe meci, față de 3.55, cât are Sevilla. 

În privința faulturilor, Sevilla a făcut mai puține faulturi pe meci, 12, dar a primit mai multe cartonașe galbene, 1.64, decât Inter, care a faultat mai mult, 14.8, dar a primit, în medie, 1.2 cartonașe galbene pe meci. 

Faulturi și cartonașeCota
Mai multe faulturi Inter1.32
Mai multe cartonașe Sevilla2.50
*cote de la Superbet 

Citește și:

România s-a calificat în semifinalele Europeanului de minifotbal » Urmează marele test: reeditarea finalei CM din 2023
Altele
România s-a calificat în semifinalele Europeanului de minifotbal » Urmează marele test: reeditarea finalei CM din 2023
Kosovarii anunță: „Au bătut palma cu Rapid” » Cât încasează Șucu în total pe Krasniqi și Rrahmani
Superliga
Kosovarii anunță: „Au bătut palma cu Rapid” » Cât încasează Șucu în total pe Krasniqi și Rrahmani
Reacția lui Mititelu, când a auzit ce a spus Claudiu Niculescu în „războiul Craiovelor”: „Caracter și bărbăție, nu lașitate!”
Liga 2
Reacția lui Mititelu, când a auzit ce a spus Claudiu Niculescu în „războiul Craiovelor”: „Caracter și bărbăție, nu lașitate!”

Avem lista de rezervă a selecționerului României! Cele 4 nume de back-up pentru Euro 2024 + termenul pentru închiderea listei

Povestea României la primul Euro, din 1984: am lăsat Italia acasă! » Fără niciun stelist, cu cel mai tânăr selecţioner pe bancă şi debutul lui Hagi la un turneu final la doar 19 ani


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează