GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Gaz Metan - FCSB: Cât de grele mai sunt deplasările la Mediaș? Trei PONTURI pentru un meci în care roș-albaștrii sunt favoriți

Articol de - Publicat sambata, 11 decembrie 2021 13:42 / Actualizat sambata, 11 decembrie 2021 13:42

Gaz Metan - FCSB se joacă azi, de la 20:30, într-o partidă care contează pentru etapa a 19-a din Liga 1. Altădată o deplasare complicată, vizita la Mediaș a devenit, în ultima perioadă, accesibilă pentru vicecampioana României.

În 2019, FCSB pierdea cu 4-0 la Mediaș, în fața unui Gaz Metan condus de Edi Iordănescu. La vremea respectivă, Bogdan Argeș Vintilă se ocupa de pregătirea roș-albaștrilor. De atunci însă, FCSB n-a mai pierdut niciodată cu Gaz Metan Mediaș.

Au urmat patru partide cu FCSB gazdă (trei victorii și o remiză) și două meciuri disputate la Mediaș, ambele câștigate de FCSB: 1-0 și 3-2. Mergând și mai departe prin statistică, acel 4-0 încasat de FCSB la Mediaș a fost doar un accident. În deplasările din 2017 și 2018, FCSB a bifat două victorii și o remiză pe terenul lui Gaz Metan.

34 de goluria marcat FCSB în acest sezon // cel mai bun atac, alături de CSU Craiova

FCSB visează la a 4-a victorie consecutivă din campionat, după ce a trecut, în ultimele runde de Botoșani (3-1), CSU Craiova (3-2) și UTA (2-1). Dincolo, Gaz Metan e abia pe locul 12, cu 19 puncte, dar are moral bun după ce a trecut de FC Argeș, 2-1, chiar la Pitești.

Trei PONTURI pentru Gaz Metan - FCSB:

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
gazistu
gazistu  •  11 Decembrie 2021, 17:27

majoritatea castigate cu arbitrii, penalty-uri cadou, ca ..deh, e Stiaua ... sa vedem ACUM, pe teren daca joaca fotbal; arbitrajul sa fie cel mai putin prezent in joc.! HAI GAZU, HAI BAIETII!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează