GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Gent - Dinamo Kiev: Lucescu, deplasare grea în Ligă. Cum pot profita pariorii

Articol de - Publicat miercuri, 23 septembrie 2020 10:21 / Actualizat miercuri, 23 septembrie 2020 19:10

Gent - Dinamo Kiev se joacă azi, de la 22:00, în prima manșă din playoff-ul Ligii Campionilor. Demis de belgieni, Ladislau Boloni n-a mai apucat duelul pentru un loc în grupele Champions League cu Mircea Lucescu. 

”Il Luce” nu putea s-o prindă mai bine pe Gent. Fostă campioană a Belgiei, Gent traversează un moment extrem de complicat, plin de rezultate modeste și de concedieri de antrenori. Ultimul demis de ”Bizoni” e chiar Ladislau Boloni, care a rezistat doar câteva săptămâni ca ”principal”. Gent a învins-o, cu greu, pe Rapid Vienna, scor 2-1, în turul trei preliminar, iar în campionat e abia pe poziția a 13-a, după șase runde, cu doar șase puncte strânse

Dinamo Kiev e neînvinsă de când a fost preluată de Mircea Lucescu, iar ucrainenii vin în Belgia după ce au trecut de Alkmaar, scor 2-0, în Ligă, și după meciul de campionat cu Lvov, câștigat de elevii lui Lucescu cu 3-1. 

GENT – DINAMO KIEV | DUELURI DIRECTE 

Gent și Dinamo Kiev nu sunt la prima confruntare europeană. Cele două formații au mai dat una peste cealaltă în 2010, tot în preliminariile Ligii Campionilor. Dinamo Kiev câștiga acasă cu 3-0 și se impunea și pe terenul lui Gent, scor 3-1. 

PONT: X2 - cotă 1,54 la Fortuna

Citește și alte știri despre Liga Campionilor

Megapremiu de la UEFA! Bayern mizează pe o sumă fabuloasă

Ce eroare! O echipă a fost exclusă din Liga Campionilor fără să aibă niciun caz de coronavirus

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează