GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Gijon - Rayo Vallecano: Cotă neașteptat de mare pentru un pariu din Segunda Division! Ce ponturi încercăm azi

sursă foto: www.realsporting.com
sursă foto: www.realsporting.com

Articol de - Publicat luni, 16 noiembrie 2020 14:00 / Actualizat luni, 16 noiembrie 2020 14:18

Sporting Gijon - Rayo Vallecano se joacă azi, de la 22:00, în etapa a 12-a din Segunda Division. Gazdele sunt obligate să câștige pentru a ține pasul cu fruntașele Espanyol și Mallorca.

Gijon vrea să revină în La Liga, iar începutul de sezon arată clar planurile mărețe ale alb-roșilor. Sporting se află pe poziția a 3-a, cu 22 de puncte, și are șapte victorii în primele 11 etape.

De cealaltă parte, Ray Vallecano nu traversează cea mai bună perioadă și vine pe terenul lui Gijon după două înfrângeri consecutive, cu Lugo și Almeria, ambele 0-1. Rayo e abia pe poziția a 12-a, cu 16 puncte acumulate, dar un succes în această seară ar duce-o până în zona locului 6, ultimul care permite accesul în playoff-ul de promovare.

Gijon și Rayo au fost adversare și în sezonul trecut din liga a 2-a spaniolă. Ambele partide s-au terminat la egalitate, 1-1, iar egalul pare să fie deznodământul preferat al celor două echipe în meciurile directe. Patru dintre ultimele cinci jocuri în care Sporting și Rayo au fost adversare s-au terminat la egalitate, în timp ce un joc, în 2018, a fost adjudecat de Gijon.

Atât Gijon cât și Rayo vin după două înfrângeri în campionat. Gazdele de azi s-au împiedicat la Mirandes (0-1), formație aflată în a doua jumătate a clasamentului. Trupa din Vallecano are probleme atunci când întâlnește formațiile din partea superioară a clasamentului, iar cele două înfrângeri la rând de care vorbeam mai sus au venit cu echipe care își propun să lupte pentru promovarea în La Liga.

Ne așteptăm la o partidă foarte echilibrată, iar toate datele duc spre un meci în care vom vedea destul de puține goluri, asta chiar dacă Gijon și Rayo au o medie de un gol pe meci după primele 11 jocuri din actuala ediție de campionat.

PONT: Sub 2,5 goluri - cotă 1,50 la Fortuna

PONT: Peste 8,5 cornere - cotă 1,85 la Superbet

Vezi și alte PONTURI de azi:

Petrolul - Aerostar Bacău: ”Lupii” vor să ”zboare” pe primele locuri! Pariu special pentru meciul zilei din Liga a 2-a

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează