GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Petrolul - Aerostar Bacău: ”Lupii” vor să ”zboare” pe primele locuri! Pariu special pentru meciul zilei din Liga a 2-a

Articol de - Publicat luni, 16 noiembrie 2020 11:48 / Actualizat luni, 16 noiembrie 2020 11:59

Petrolul - Aerostar Bacău se joacă azi, de la 19:00, într-o partidă din cadrul etapei a 12-a din Liga a 2-a. Petroliștii vor să profite de un nou pas greșit al Craiovei și să se apropie la doar trei puncte de lider.

Desigur, pentru acest lucru e nevoie ca Petrolul lui Vio Moldovan să câștige meciul cu Aerostar Bacău, formație care vine la Ploiești după cinci etape în care n-a reușit să câștige.

Înaintea confruntării de azi, Petrolul se află pe poziția a 6-a, ultimul loc de playoff, cu 17 puncte adunate în primele 10 jocuri din acest sezon. De cealaltă parte, Aerostar e pe locul 20, penultimul, cu doar patru puncte strânse. Băcăuanii au un singur succes, contra lui Csikszereda, și o remiză surprinzătoare, 0-0 cu Craiova, în rest bifând înfrângeri pe linie.

Petrolul și Aerostar s-au întâlnit de două ori în Liga a 2-a, iar ambele partide au fost câștigate, fără emoții, de ploieșteni. 5-0 la Ploiești și 2-0 la Bacău.

Petrolul a reușit să-și revină după înfrângerea cu Craiova (0-1) și egalul neașteptat de acasă cu Slatina (1-1). ”Lupii galbeni” au câștigat ”Primvs Derby” cu Rapid (2-0) și au reintrat cu șanse importante în lupta pentru promovare.

În mod normal, găzarii n-ar trebui să aibă emoții în privința unui succes în fața lui Aerostar. Diferență de obiectiv, diferență de formă și o evidentă diferență de valoare. Dar Aerostar a arătat că poate face și meciuri bune, chiar recent cu Craiova, și moldovenii anunță că vin să se lupte măcar pentru un punct la Ploiești.

PONT: Victorie Petrolul și peste 2,5 goluri în meci - cotă 1,60 la Superbet

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează