GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  CONTROVERSĂ

Un hairstylist, numit de Ciolacu la conducerea Oficiului Național pentru Jocuri de Noroc: „Nu pot să spun că am experiență în domeniu”

Cristian Pascu / Sursă foto: Zoltan Lorencz
Cristian Pascu / Sursă foto: Zoltan Lorencz

Articol de - Publicat marti, 02 aprilie 2024 19:00 / Actualizat marti, 02 aprilie 2024 20:17

Numire controversată în fruntea Oficiului Național pentru Jocuri de Noroc ♦ Hairstylist-ul Cristian-Gabriel Pascu a fost numit de premierul Marcel Ciolacu în funcția de vicepreședinte al instituției aflate în subordinea Ministerului Finanțelor Publice, a anunțat G4 Media ♦ Pascu nu are experiență în domeniu, expertiza sa vine din zona de beauty, a saloanelor de înfrumusețare.

Nume nou la conducerea ONJN, în locul lui Silviu Pocora, cel care ocupa această funcție din 2022.

Conform unei decizii publicate deja în Monitorul Oficial, noul vicepreședinte al Oficiului Național pentru Jocuri de Noroc este Cristian-Gabriel Pascu. ONJN, instituția care reglementează piața pariurilor online și a păcănelelor, va avea în frunte, așadar, un personaj care nu a mai avut de-a face cu zona jocurilor de noroc.

Bani de la buget? Discursul șefului de federație din România: „Ne dați 3 ani la rând 10 lei și în al patrulea vreți să ieșim campioni europeni? Toți vor rezultate pe loc”
DISCURS
Bani de la buget? Discursul șefului de federație din România: „Ne dați 3 ani la rând 10 lei și în al patrulea vreți să ieșim campioni europeni? Toți vor rezultate pe loc”

Cristian Pascu vine din zona frizeriilor

Conform CV-ului său, Pascu, în vârstă de 49 de ani, a activat în sectorul frizeriilor, fiind administratorul unor saloane de înfrumusețare. A fost, de asemenea, prezentator al unor emisiuni a postului Euforia TV, actualul Happy Channel, dar și consultat pentru o companie de construcții și una din domeniul tehnologiei.

Totodată, este președintele Clubului oamenilor de afaceri PNL din Sectorul 6 al Capitalei, dar și membru în Consiiul local din același sector al Bucureștiului.

Pascu a absolvit dreptul la facultatea particulară Hyperion, la vârsta de 32 de ani. Are o calificare în științe juridice și una în coafură.

Un hairstylist, numit de Ciolacu la conducerea Oficiului Național pentru Jocuri de Noroc: „Nu pot să spun că am experiență în domeniu”
Cristian Pascu, noul vicepreședinte al ONJN / Sursă foto: Facebook

Cristian Pascu: „Nu pot să spun că am o experiență în domeniu”

Noul vicepreședinte de la ONJN a recunoscut că nu deține cunoștințe în domeniul în care a fost instalat:

„Strict pe domeniul jocurilor de noroc, nu pot să spun că am o experiență în domeniu. Experiența mea relevantă e ca antreprenor, am avut foarte multe businessuri în diferite domenii.

Am terminat o facultate de drept la vremea ei, am avut mai multe experiențe de business”, a declarat Pascu, potrivit sursei citate.

Un hairstylist, numit de Ciolacu la conducerea Oficiului Național pentru Jocuri de Noroc: „Nu pot să spun că am experiență în domeniu”
Numirea a fost publicată în Monitorul Oficial

Întrebat care e legislația care ghidează funcționalitatea ONJN, Pascu nu a putut oferi un răspuns.

„Dacă mă puneți să știu legislație pe domeniu, chiar nu vă pot ajuta, e un domeniu relativ nou.

Gândiți-vă că numirea a fost făcută aseară, acum e ora 8 dimineața și în secunda asta îmi cereți să știu legislația. Am fost numit acolo pentru că atunci când mi s-a dat o sarcină, am dus-o la capăt. Lăsați-mă să intru în pâine și vă stau la dispoziție cu toate detaliile despre legislație”, a mai spus Pascu.

Începând din noiembrie, funcția de președinte al ONJN e deținută de Gheorghe Gabriel Gheorghe.

Citește și alte știri de actualitate:

Șucu l-a sunat pe Becali și planifică o schimbare majoră în Superligă: „Noi doi putem să atacăm frontal!”

SPECIAL GSP „Ne e dor de România, dar adio!” » Ce simt 6 sportivi de top din țara noastră, care au plecat cu bursă în străinătate: „America m-a făcut să înțeleg cât contează munca”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (4)
username_2
username_2  •  02 Aprilie 2024, 21:57

dacă voi o dați zilnic cu romgleza de baltă, am dat-o și io cu rommaghiara de baltă și nu e nimic vulgar sau jignitor în ce-am zis...vulgare și jignitoare la adresa inteligenței umane sînt creierele voastre îmbîcsite, cenzuriștilor comuniști...dacă aș avea și io creier îmbîcsit ca voi, v-aș da în judecată pt discriminare, romglezilor comuniști

username_2
username_2  •  02 Aprilie 2024, 21:39

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Mondo
Mondo  •  02 Aprilie 2024, 20:10

Probabil ca Ciolaculk o sa aiba excursiile la frizer gratis pe viata. S-a ridicat tagma frizerilor aproape de cea a oierilor. Daca Becali a fost Euro parlamental cu calificare de oier fara diploma, asta are diploma de frizer, miine il trimite reprezentatul Roamniei la NATO.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează