GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PREMIER LEAGUE

Îi vezi invincibili? Pariuri speciale în Premier League. Ce cote primesc granzii Liverpool și City

Articol de - Publicat miercuri, 23 septembrie 2020 19:44 / Actualizat miercuri, 23 septembrie 2020 20:16

S-a dat startul în noul sezon din Premier League, dar încă mai poți prinde un pariu special dacă ai încredere totală în campioana Liverpool sau în Manchester City.

Liverpool a început cu dreptul noua stagiune din Premier League și le-a învins pe Leeds (4-3) și pe Chelsea (0-2) în primele două etape din Anglia. De cealaltă parte, ”cetățenii” lui Guardiola s-au odihnit în prima etapă, dar au început în forță din runda secundă, când au câștigat cu 3-1 pe terenul lui Wolverhampton.

În cazul în care ai încredere maximă în echipele lui Klopp sau Guardiola, poți încerca un pariu ”de cursă lungă” la Fortuna. Liverpool are cotă 33 să NU piardă niciun meci în Premier League, în timp ce Manchester City primește o cotă de 28 pentru a nu fi învinsă de nimeni în campionat.

În sezonul trecut, an în care Liverpool a defilat efectiv în campionatul englez, ”cormoranii” au pierdut trei partide: Watford (0-3), Manchester City (0-4) și Arsenal (1-2). De cealaltă parte, City a terminat pe poziția a doua, dar a avut parte de un sezon modest, cu nouă înfrângeri în campionat.

Bonus, dacă simpatizezi cu Arsenal și ai speranțe mari în munca lui Arteta, poți să pariezi și pe invincibilitatea lui Arsenal, la o cotă de 550. În sezonul 2003-2004, Arsenal, cu Arsene Wenger pe bancă, lua titlul în Premier League fără să piardă niciun meci.

Citește și alte știri despre Premier League

”Uraganul” Kevin De Bruyne face ravagii încă din startul Premier League: ”E imediat după Messi și Ronaldo”

Interviu incendiar! Impresarul lui Bale nu are milă de Real Madrid: „Să pupați pe unde a călcat Gareth!”

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează