GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Inter - AC Milan: Trupa lui Conte, decimată de COVID-19 înainte de Derby della Madonnina! Cum s-au modificat cotele și cum pot profita pariorii

Ibrahimovic a revenit la antrenamentele lui Milan // sursă foto: acmilan.com
Ibrahimovic a revenit la antrenamentele lui Milan // sursă foto: acmilan.com

Articol de - Publicat sambata, 17 octombrie 2020 00:29 / Actualizat sambata, 17 octombrie 2020 00:34

Inter - AC Milan se joacă azi, de la 19:00, în condiții speciale. Inter a fost lovită în plin de coronavirus și Conte nu se va putea baza pe mai mulți jucători, iar Milan poate profita în ”Derby della Madonnina”, mai ales că Ibrahimovici a scăpat de COVID-19 și va juca pe ”Meazza”.

Skriniar, Ashley Young, Nainggolan, Gagliardini, Bastoni și românul Ionuț Radu au coronavirus și nu vor fi prezenți în derby-ul cu AC Milan. Fără câțiva oameni importanți, Antonio Conte nu va putea alinia formula pe care și-ar fi dorit-o contra marei rivale, iar absențele de la Inter au echilibrat și raportul cotelor pe care casele de pariuri le oferă la acest meci.

La 2,20 a urcat cota pentru o victorie a lui Internazionale, în timp ce cota pentru un succes al ”diavolilor” a scăzut până la 3,10, asta în condițiile în care AC Milan n-a mai câștigat în fața Interului din 2016. Și cota pentru egal a scăzut până în jurul valorilor de 3,50.

Inter e pe locul 5 în Serie A, după 3 partide, cu șapte puncte strânse. ”Nerazzurrii” au început cu două victorii, dar au întrerupt succesele în meciul cu Lazio, terminat la egalitate, 1-1. 

De cealaltă parte, ”rosonerrii” au punctaj maxim în acest start de campionat. Trei victorii și nouă puncte pentru Milan, care se va afla însă la primul test cu adevărat important, primele etape fiind împotriva unor formații care se vor lupta pentru salvarea de la retrogradare.

PONT: Ambele echipe marchează - cotă 1,57 la Betfair

Citește și alte PONTURI de azi:

Everton - Liverpool: Merseyside Derby, mai așteptat ca niciodată! Patru pariuri excelente pentru super meciul de pe Goodison Park

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează