GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Islanda - România: Câștigăm și rămâne în cărți sau ratăm un nou Mondial? Trei PONTURI îndrăznețe pentru meciul „tricolorilor”

Articol de - Publicat joi, 02 septembrie 2021 14:11 / Actualizat joi, 02 septembrie 2021 14:11

Islanda și România se întâlnesc azi, de la 21:45, într-o partidă din cadrul etapei a 4-a din grupele preliminarii pentru calificarea la Campionatul Mondial din 2022. „Tricolorii” sunt obligați să câștige pentru a păstra în continuare șanse reale de calificare.

Înaintea jocului de la Reykjavik, Islanda și România sunt la egalitate de puncte, ambele naționale obținând o singură victorie în primele trei meciuri din această campanie de calificare. România s-a impus în fața Macedoniei de Nord, scor 3-2, în timp ce Islanda a câștigat clar duelul cu Liechtenstein, scor 4-1.

Clasamentul Grupei J este condus, surprinzător, de Armenia, formație care a acumulat 9 puncte, în timp ce poziția a 2-a este ocupată de Macedonia de Nord, după ce naționala lui Pandev a reușit surpriza și a învins Germania chiar la ea acasă. Nemții, și ei tot cu 6 puncte, sunt abia pe locul 3 în acest moment.

Cel mai probabil, Mirel Rădoi va miza în ofensivă pe Denis Alibec, în timp ce în spatele său vor fi Man, Cicâldău și Sorescu. La fel cum a procedat și Gerrard la echipa de club, Rădoi îl va ține doar pe bancă pe Ianis Hagi, preferându-l ca titular pe căpitanul lui Dinamo, mai ales că un alt căpitan, cel al lui FCSB, Florin Tănase, s-a accidentat și a părăsit cantonamentul naționalei.

Trei PONTURI pentru Islanda - România:

  • Egal la pauză - cotă 1,90 la Superbet
  • Peste 8,5 cornere - cotă 1,75 la Betano
  • Nu marchează ambele echipe - cotă 1,70 la Betfair

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
dubluv
dubluv  •  02 Septembrie 2021, 16:21

am si eu un pont: Niciunul din cele 3 ponturi de mai sus nu se vor adeveri. :)))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează