GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Italia - Polonia: Îndrăgostiți de egaluri! Două pariuri recomandate de statistică la meciul de azi

Naționala Italiei // sursă foto: www.figc.it
Naționala Italiei // sursă foto: www.figc.it

Articol de - Publicat duminica, 15 noiembrie 2020 17:37 / Actualizat duminica, 15 noiembrie 2020 17:37

Italia - Polonia se joacă azi, de la 21:45, în duelul care ar putea decide câștigătoarea grupei întâi din UEFA Nations League. Olanda, a treia forță implicată în calificare, ar putea reveni și ea în ecuația pentru primul loc, în funcție de rezultatele din această seară.

Italia și Polonia s-au întâlnit de trei ori în Liga Națiunilor, iar polonezii nu au reușit să câștige niciodată. Au fost două rezultate de egalitate, 1-1 și 0-0, și o victorie a italienilor, 1-0.

ITALIA, NEÎNVINSĂ DE DOI ANI

Italia se află într-o perioadă excelentă la nivelul echipei naționale. ”Squadra azzurra” nu a mai pierdut un meci de doi ani, indiferent dacă vorbim de oficiale sau amicale. Ultima înfrângere a selecționatei conduse de Roberto Mancini a fost în fața Portugaliei, 0-1, în octombrie 2018, în Liga Națiunilor.

20 de meciuri consecutive fără înfrângere (4 partide amicale) a adunat Italia în ultimii doi ani și statistica ne arată că sunt șanse destul de mici ca italienii să piardă pe teren propriu cu Polonia. Ultima dată când polonezii au câștigat în fața ”squadrei azzurra” s-a întâmplat în 2003, scor 1-3, într-o partidă amicală. Cât despre partidele oficiale, Polonia a câștigat doar o singură dată în fața Italiei, în 1974, scor 2-1.

CE PUTEM PARIA LA ITALIA - POLONIA

În cazul în care ne-am uita la statistică, atunci e greu de crezut că Italia ar putea pierde în fața Poloniei, în meciul de azi. Totuși, Polonia e lider în grupă, cu șapte puncte, iar Italia e pe locul doi, cu șase puncte, așa că oaspeții se pot mulțumi și cu un rezultat de egalitate.

PONT: Egal la pauză sau la final - cotă 1,78 la Superbet

O partidă echilibrată are întotdeauna șanse să ofere un pariu de ”PSF X”, așa că nu putem neglija acest lucru nici acum. Italia însă e obligată să câștige dacă vrea să meargă în playoff-ul din Liga Națiunilor, așa că am putea descoperi un alt pariu interesant pentru meciul de azi:

PONT: Prima repriză 1 sau a doua repriză 1 - cotă 1,46 la Superbet

Vezi și alte PONTURI de azi:

Craiova - Gloria Buzău: Oltenii forțează din nou desprinderea în Liga a 2-a! Două ponturi pentru meciul de azi

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează