GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Craiova - Gloria Buzău: Oltenii forțează din nou desprinderea în Liga a 2-a! Două ponturi pentru meciul de azi

Articol de - Publicat duminica, 15 noiembrie 2020 12:03 / Actualizat duminica, 15 noiembrie 2020 12:22

Craiova - Gloria Buzău se joacă azi, de la 19:00, într-o partidă din cadrul etapei a 12-a din Liga a 2-a. Oltenii sunt în continuare pe primul loc, dar caută să bifeze prima victorie, după două rezultate de egalitate consecutive, și să se desprindă, din nou, în fruntea ierarhiei ligii secunde.

Craiova nu traversează cel mai bun moment! Echipa a rămas fără patron, după ce Adrian Mititelu a fost condamnat la închisoare, iar șocul de la nivelul conducerii s-a resimțit și în jocul liderului din Liga a 2-a.

Oltenii au două egaluri la rând, dar problema cea mai mare e că n-au reușit nici măcar să marcheze în confruntările cu Aerostar Bacău și ASU Poli Timișoara, ambele 0-0. De problemele de la Craiova a profitat Dunărea Călărași, formație care a legat două victorii în ultimele două jocuri și a ajuns pe poziția a 2-a, la doar două puncte de craioveni.

Gloria Buzău pare că începe să-și revină după startul inconstant de sezon. Echipa lui Ilie Stan a legat două victorii, a ajuns la al patrulea succes stagional și e pe locul 11 în Liga a 2-a, cu 15 puncte acumulate. În cazul unui succes pe terenul Craiovei, Buzăul ar putea ajunge chiar pe loc de playoff.

  • Craiova și Gloria Buzău nu s-au mai întâlnit din sezonul 2008-2009, când ambele formații evoluau în Liga I.

Craiova și Gloria Buzău au obiective ușor diferite în acest sezon. Oltenii lui Mititelu au anunțat clar că vor să promoveze, în timp ce Buzăul lui Ilie Stan vrea, măcar pentru început, să prindă playoff-ul din Liga a 2-a.

PONT: PSF 1 - cotă 1,45 la Fortuna

PONT: Craiova câștigă și peste 2,5 goluri în meci - cotă 2,60

Citește mai multe știri despre Liga a 2-a:

LIGA 2, etapa #12 » liveTEXT ACUM Încă 3 meciuri din liga secundă se joacă azi, Rapid - Farul e capul de afiș » Programul complet + clasamentul

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează