GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PARIURI SPORTIVE

Ponturile zilei. Îți poți dubla miza cu două cote din League of Legends

Articol de GSP - Publicat duminica, 05 aprilie 2020 16:16

Tipsterii GSP.ro se adaptează vremurilor și vă propun zilnic mai multe cote pe care le regăsim pe timpul epidemiei, și nu numai, în oferte. League of Legends e unul dintre jocurile incluse. 

Azi ne îndreptăm către campionatele de League of Legends și mergem în Pro League (CHINA), unde luni avem două confruntări interesante cu care ne putem dubla miza. 

Suning - Victory Five. Pont: victorie Suning. Cota: 1.19 

Suning se află pe 12 în LOL Pro League, cu doar 4 victorii în 11 meciuri. De altfel, aceștia își caută revenirea după 4 înfrângeri consecutive, iar cei de la Victory Five par victimele perfecte: nu numai că nu au câștigat niciun duel, dar în cele 11 confruntări au obținut un singur punct. Partida începe luni, de la ora 09:00.

GSP prezintă secțiunea eSports. Aici poți citi știri despre jocuri ca Fortnite, FIFA 20, Counter Strike sau League of Legends

Oh My God - Vici Gaming. Pont: victorie Vici Gaming. Cota: 1.68 

La egalitate de puncte, duelul dintre cele două pare totuși puțin dezechilibrat, dacă ne uităm pe forma recentă. Oh My God are 3 înfrângeri consecutive, în timp ce Vici Gaming s-a impus în 4 din ultimele 5 dueluri. De altfel, Vici Gaming s-a impus și în ultima confruntare directă, în iulie anul trecut, 2-0. Partida începe luni, de la ora 12:00.

Citește și alte știri despre League of Legends:

Jucătorii asiatici de League of Legends, decizie comună în lupta împotriva COVID-19

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează