GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Kiel - Hamburg: Deplasare complicată pentru liderul ligii a 2-a din Germania! Ce pariu bun putem încerca

sursă foto: hsv.de
sursă foto: hsv.de

Articol de - Publicat luni, 09 noiembrie 2020 12:37 / Actualizat luni, 09 noiembrie 2020 12:59

Kiel - Hamburg se joacă azi, de la 21:30, și este partida care trage cortina peste etapa a 7-a din liga a 2-a germană. Liderul Hamburg n-a pierdut în acest start de campionat, dar deplasarea de la Kiel se anunță una extrem de complicată.

Hamburg pare mai hotărâtă ca niciodată să revină în Bundesliga! Retrogradată în sezonul 2017/2018, Hamburg n-a găsit formula prin care să revină în ”grupa mare” a fotbalului din Germania și a ajuns la al treilea sezon în liga secundă. Anul trecut au închis competiția pe poziția a 4-a, dar acum au pornit excelent și par favoriți la promovare.

După șase runde, Hamburg e prima în 2. Bundesliga, cu 16 puncte obținute. Echipa antrenată de Daniel Thioune și-a încheiat seria de cinci succese consecutive chiar în etapa trecută, după egalul în derby-ul cu St. Pauli, scor 2-2.

Holsten Kiel are și ea obiective mărețe în această stagiune, iar gazdele de azi încearcă să țină pasul cât mai mult cu zona de sus a ierarhiei. Kiel a început bine sezonul, dar acum nu traversează chiar cea mai bună perioadă și se prezintă în fața liderului după două etape în care n-a cunoscut victoria, ba chiar a și înregistrat o înfrângere în fața lui Furth, pe teren propriu, 1-3.

În sezonul trecut, Kiel și Hamburg au dat-o la pace de fiecare dată. A fost 1-1 pe ”Holstein-Stadion” și un spectaculos 3-3 pe terenul lui Hamburg. Hamburg are două victorii în cele două ”ieșiri” din acest sezon și pare ușor favorită înaintea duelului cu Kiel.

PONT: Ambele echipe marchează - cotă 1,50 la Unibet

Vezi și alte PONTURI de azi:

UTA - Gaz Metan: Continuă forma bună a arădenilor? Două ponturi pentru ultimul meci al etapei a 10-a din Liga I

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează